2777
2789
بخدا یه لحظه به دلم افتاد شاید مال کرمانشاه باشی.من یکی رو میشناسم اونجا.البته من حدود ۱۷سال پیش رفت ...

عزیزدلم😍من نمیتونم برم بیرون

لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون
خوندم عزیزم

۱-   همه می دانند کهشما به او دلبستهای و نیازی به ابراز و قسم نمی باشد پس بای صبر و شکیبایی را پیشه سازی
۲-   عشق مکتبی است که قیل و قال ندارد بلکه حال وهوای دیگری دارد که جز سکوت و دیدار معشوق و یاد آوری خصال و زیبایی های او کلامی نباید بر زبان آورد زیرا عاشق در برابر معشوق چون حرت پرده ای است که از خود اراده ای ندراد بلکه به اراده معشوق تکان م یخورد
۳-   اگر صب رو شکیبایی را پیشه کنی حتماً قه مقصود خواهی رسید
۴-   نیاز زمان را رد نظر بگیر و اقدام کن بقول معروف بر خلاف جهت آب شناکردن خطای محض می باشد
۵-   مردی از مردان حق و اولایی الهی را ملاقات خواهی کرد او پندی به مشا م یدهد به گوش جان پذیرا باشد
۶-   خرید سودمند ولی فروش را صلاح نمی دانم اما شغل و مکان را م یتوانی تغییر بدهی ولی زمان برا ی ازدواج زود است سفر انجام می یابد و مسافر مژدهای می آور مبارک باش اگر می خاهید بیما رتان شفا یابد در ۶ شب متوالی با حضور قلب و معنی از سوره مبراکه الشغراء آیه ۸۰ تا ۶ آیه بعد از آن را بخوانید
۷-   خواجه در بیتهای ۴-۵-۶- به ترتیب فرماید ( قسم به زیبایی های تو که شیوه راه رفتن کبک را داری و به حق غمزه هایت که چون عشوه های چشم غزال است )( به حق بوی خوش خلق تو و بوی نسیم صبح به حق بوی زلف تو و نسیم شمال )( به حق آن عقیقی که مهر خاتم چشم ماست و به حق آن گهری ه در درج سخن است بسیار دوستت دارم ) خود تفسیر کنید
۸-   در امور هنری موفقیت همراه شماست ولی در کارهای سخت موفقیت چندانی ندارید اطلاعات رایانه ای شما  مو جب عقب افتادن از سایرامور می گردد

😍😍😍

https://harfeto.timefriend.net/16208550532255

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱-   همه می دانند کهشما به او دلبستهای و نیازی به ابراز و قسم نمی باشد پس بای صبر و شکیبایی را ...

خیلی ممنونم ازت عزیزم.برات قدر و آیت الکرسی میخونم

لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون
ممنون عزیزم فرستادم

۱-   حافظ دربیت هشتم چه زیبا شما را راهنمایی میکند (فلک نیرنگ سازدر برابر حیله ها و جادویی هایی که دکیسه عذر تراشی و بهانه جویی توست به لغزش می افتد تا چه رسد به من بی دل)
۲-   خوشبختانه از اقبال خوبی برخوردارید مطمئن باشیدکه در هر کار و هر جایی خداوند متعال باشما همراه میباشد و موفقیت و کامیابی درچند قدمی شماست که اجازه ورود می خواهد
۳-   به تازگی در اندیشه و فکری هستی و همواره به موضوعی خاص فکر می کنی بطوریکه تمام هم و غم شما این موضوع شده و سعادت خود را برآورده شدن آن می دانی اگرچه راه مناسب و خوبی انتخاب کرده ای اما نیاز مبرم به کوشش و اراده دارد
۴-  برای هرکاری عذرو بهانه ای می تراشی که از انجام آن سرباز زنی و اصولاً با مردم سرسازش کمتر داری و این برخاسته از خود خواهی و غرز ورزی است که درخود احساس میکنید درحالی که زندگی زیر و بم فراوان دارد که نیاز به دو ر اندیشی و با مردم بودن می باشد چرا می خواهی از اینکار دست بکشی درحالی که مقصر اصلی شما می باشید
۵-   دنیای امروز برا شما کوچک است زیرا اندیشه و بلند پروازی شما بسیا رمی باشد ولی چاره ای نمی باشد انسان باید خود را با محیط سازگار نشان دهد و انسان موفق قدرت سازش و سازگاریش زیاد است
۶-   او شما را بسیار دوست دارد اما به علت عدم سازش شما او نیز لجبازی می کند پس مواظب باشید به زودی مسافرتی در پیش داری و ملاقاتی حاصل می شود که در زندگی شما بسیار موثر خواهد بود به وعده های خود وفا کن و دست ازلجبازی و بگو مگو بردار و نیروی خود را صر ف فعالیت و بهزیستی کن
۷-   درماهی که گذشت خطر بزرگی از خانواده شما دفع شد بنابراین به اعضای خانواده بگویید مواظب باشند بویژه پدر یا همسرتان درمعامله و کاری که درپیش دارند با احتیاط بیشتر عمل کنند تا پیروزی آنها به خطر نیفتد
https://harfeto.timefriend.net/16208550532255