2777
2789
عنوان

ناپدید شدن ..

| مشاهده متن کامل بحث + 1627 بازدید | 30 پست
نه ولی به نظرم کسی که این کارو میکنه از لحاظ فرهنگ و شعور خیلی اوضاع داغونی داره 

خب همیشه ک خودشون این کارو نمیکنن

قتل ، و هزاران اتفاق دیگه

در من ، عمیق ترین تمدن تنهایی مدفون است..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم من با اومدن پسرم دگرگون شدم  شما هم یا به خواسته خودتون یا یه اتفاق خوب خودتو پیدا میکنی ...

خیلی سخته 

با هیچ اتفاقی ، هیچ ادم ، هیچ کمکی ام خوب نشدم ..

هر روزم بدتر میشم

در من ، عمیق ترین تمدن تنهایی مدفون است..
نیست شد یهو؟؟خونوادش؟

اززندگی من نیست شد یهو

خطشو عوض کرد مدرسشم عوض کرد 

خونشونم تغییر دادن

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720
توضیح میدی؟

یه مرد چنماه پیش

با شلوار تو خونه ای و زیر پیرهنی و دمپایی ابری بدون گوشی و هیچ چیز دیگه ای ناپدید میشه

هرچب دنباش گشتن تاچن روز پیداش نکردن بعد دیگه از بقیه مردمم خواستن که بگردن اگه پیداش کرون بهشون پول میدن

ولی پیدا نشد🙁الان دیگه خبر ندارم که پیدا شده یانه

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
وای😖😖😖

☹☹

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐