yeganh مدیر استارتر عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 719 عنوان حنا مشکی عکس 141 بازدید | 9 پست بچه تا حالا ۵بار حنا مشکی عکسشو گذاشتم .گذاشتم روسرم .تونت خوندم سرطانزا هست .الان چیکارکنم .؟بدنم درد میکنه ترسیدم عوارضش باشه ؟چیکار کنم از سرم پاک بشه شما روبه خدا کمکم کنید😔😔😥😥😥؟؟ 1400/02/30 | 23:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miss__cherry عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 8318 عزیزم مطمئن باش با یه بار چیزی نمیشه به خودت تلقین نکن و اینکه نگران نباشمن خودم چند بار استفاده کردم ضرری نداشت
yeganh مدیر استارتر عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 719 عزیزم مطمئن باش با یه بار چیزی نمیشه به خودت تلقین نکن و اینکه نگران نباش من خودم چند ... چندروز پیش ۵بار به موهام زدم . قبلا هم استفاده کردم .الان چندماه شد سرفه دارم .نمیدونستم انقد خطرناکه .الان چیکار کنم ازسرم پاک بشه ..؟😔😔😥
miss__cherry عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 8318 چندروز پیش ۵بار به موهام زدم . قبلا هم استفاده کردم .الان چندماه شد سرفه دارم .نمیدونستم انقد خطرناک ... اگه خدایی نکرده باشه چیزی شده باشه با پاک کردنش درست نمیشهفقط اگه برات ضرر داره دفعه دیگه استفاده نکنهمین (؛
yeganh مدیر استارتر عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 719 اگه خدایی نکرده باشه چیزی شده باشه با پاک کردنش چیزی نمیشه فقط اگه برات ضرر داره دفعه دیگه استفاده ... مرسی عزیزم .الان که میگن سرطانزا هست .بااین چندتایی که زدم یعنی این مریضی وگرفتم ؟؟😕😕😕😥
miss__cherry عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 8318 مرسی عزیزم .الان که میگن سرطانزا هست .بااین چندتایی که زدم یعنی این مریضی وگرفتم ؟؟😕😕😕😥 خواهش میکنماینکه هر چیز یه موارد مثبت داره مثل همین حنابنظرم درصدش کمهبستگی هم داره به طرز استفاده اینکه چقدر در ماه استفاده کنی باید طرز صحیح استفاده اش رو تحقیق میکردی
yeganh مدیر استارتر عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 719 خواهش میکنم اینکه هر چیز یه موارد مثبت داره مثل همین حنا بنظرم درصدش کمه بستگی هم داره به طرز است ... موهام تا شونه هامه رنگش کردم .خواستم یه رنگی باشه که دیگه دستش نزنم .۳تا دونه حناهندی مشکی گرفتم تویه روز هرسه تاش وزدم الان خوندم خیلی ترسیدم .نکنه سرفه میکنم به خاطر همین باشه ؟دیگه نمیزنم .ولی میترسم همین ام روکه سرم زدم عوارض بهم بده میده واقعا راستشوبگو عزیزم؟😥😥🙏🙏
miss__cherry عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 8318 موهام تا شونه هامه رنگش کردم .خواستم یه رنگی باشه که دیگه دستش نزنم .۳تا دونه حناهندی مشکی گرفتم توی ... 😳😳😳😳😳😳😳😳چقدر زیاد استفاده کرررررررردی
yeganh مدیر استارتر عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 719 😳😳😳😳😳😳😳😳چقدر زیاد استفاده کرررررررردی غلط کردم این هفته میرم دکلره میکنم خدایا چه میدونستم .وایییی 😥😕😕😕😕😔😔
miss__cherry عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 8318 غلط کردم این هفته میرم دکلره میکنم خدایا چه میدونستم .وایییی 😥😕😕😕😕😔😔 چیزی نیست انشاءاللّهمطمئنم خدا سرنوشت یه انسان رو به خاطر این چیزا تموم نمیکنه نگران و منفی باف نباش چون هر چی فکر کنی همون رو درو میکنی(؛