2777
2789
عنوان

حنا مشکی عکس

141 بازدید | 9 پست

بچه تا حالا ۵بار حنا مشکی عکسشو گذاشتم .گذاشتم روسرم .تونت خوندم سرطانزا هست .الان چیکارکنم .؟بدنم درد میکنه ترسیدم عوارضش باشه ؟چیکار کنم از سرم پاک بشه شما روبه خدا کمکم کنید😔😔😥😥😥؟؟

عزیزم مطمئن باش با یه بار چیزی نمیشه  به خودت تلقین نکن  و اینکه نگران نباش من خودم چند ...

چندروز پیش ۵بار به موهام زدم . قبلا هم استفاده کردم .الان چندماه شد سرفه دارم .نمیدونستم انقد خطرناکه .الان چیکار کنم ازسرم پاک بشه ..؟😔😔😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندروز پیش ۵بار به موهام زدم . قبلا هم استفاده کردم .الان چندماه شد سرفه دارم .نمیدونستم انقد خطرناک ...

اگه خدایی نکرده باشه چیزی شده باشه با پاک کردنش درست نمیشه

فقط اگه برات ضرر داره دفعه دیگه استفاده نکن

همین (؛

اگه خدایی نکرده باشه چیزی شده باشه با پاک کردنش چیزی نمیشه فقط اگه برات ضرر داره دفعه دیگه استفاده ...

مرسی عزیزم .الان که میگن سرطانزا هست .بااین چندتایی که زدم یعنی این مریضی وگرفتم ؟؟😕😕😕😥

مرسی عزیزم .الان که میگن سرطانزا هست .بااین چندتایی که زدم یعنی این مریضی وگرفتم ؟؟😕😕😕😥

خواهش میکنم

اینکه هر چیز یه موارد مثبت داره مثل همین حنا

بنظرم درصدش کمه

بستگی هم داره به طرز استفاده 

اینکه چقدر در ماه استفاده کنی 

باید طرز صحیح استفاده اش رو تحقیق میکردی

خواهش میکنم اینکه هر چیز یه موارد مثبت داره مثل همین حنا بنظرم درصدش کمه بستگی هم داره به طرز است ...

موهام تا شونه هامه رنگش کردم .خواستم یه رنگی باشه که دیگه دستش نزنم .۳تا دونه حناهندی مشکی گرفتم تویه روز هرسه تاش وزدم الان خوندم خیلی ترسیدم .نکنه سرفه میکنم به خاطر همین باشه ؟دیگه نمیزنم .ولی میترسم همین ام روکه سرم زدم عوارض بهم بده میده واقعا راستشوبگو عزیزم؟😥😥🙏🙏

غلط کردم این هفته میرم دکلره میکنم خدایا چه میدونستم .وایییی 😥😕😕😕😕😔😔

چیزی نیست انشاءاللّه

مطمئنم خدا سرنوشت یه انسان رو به خاطر این چیزا تموم نمیکنه 

نگران و منفی باف نباش چون هر چی فکر کنی همون رو درو میکنی(؛