2777
2789
عنوان

دوستم چشه؟😐😮🤸🏻‍♂️

495 بازدید | 62 پست

دوستم اخلاقش جذابه و کلا ادما رو جذب میکنع ولی بعدش به طور ناخداگاه اونارو از خودش میرونه و یا جوری اذیتشون میکنه که اشکشون در میاد و ناخداگاه لذت میبره یعنی به چشمم دیدم!با مرام با معرفت یعنی همه چی تمومه ولی ناخداگاه بدجنسی میکنه و لذت میبره ولی وقتی دوستامون ولش میکنن یا بعضی دوستای مشترکمون سر همین کاراش ولش کردن بعدش به شدت غمگین میشه در حدی که هنوزم از کسایی که به خاطر اخلاقش ولش کردن حرف میزنه و میگه واقعا دوسشون داره نمیدونم سادیسم داره مازوخیسم داره خود درگیری داره چشه؟😐

تنها دلیلی که باهام اوکیه اینکه نفس بکشه میفهمم تو ذهنش چیه😶

چجوری کمکش کنم؟

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️

خداشفاش بده  

مسعود من❤ تمام من! بزرگترین آرزوی تک تک ثانیه ها ولحظه هام... از خدای مهربون میخوام (نفسات رو) (دستات رو) (صدات رو) (تپش قلبت رو) آخ عشق من😍برسه روزی که من و تو،ما بشیم! برسه روزی که اسمت حک بشه توی شناسنامه ام و من ملکه ذهنت بشم و تو شاه قلبمممممم💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مریضه

خانما جان شوشوتون  رلتون زیدتون عن اقاتون لایک نکنید 😫دهنم سرویس شد 🥴خسته از جانی که گرفتار تن است💔                    دلتنگی های آدمی را باد ترانه میخواند                  رویاهایش را آدم بی ستاره نادیده میگیرد             و هر قطره اشکی به زهر چشم می ماند                 های و هویش را در آستانه افق محو میکند            در آتش عشق میسوزد و ....آرام آرام                     در گورستان دریا غرق میشود...

فک کنم از اون دسته ایه که هر چی کمتر تحویلش بگیری بیشتر دور و بر ادمه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
خداشفاش بده    

کاشکی..

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️