bhztah مدیر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 عنوان چاق شدن | مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 76 پست سلام خانوما خوب هستین میگم چیکار کنم چاق شم بیاین بگین کیا با خوردن قرص سپروهپتادین چاق شدن و بعد چند وقت چاق شدن و چند کیلو الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1400/02/30 | 22:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 میان وعده بخور.سعی کن یهو چاق نشی چون همه میره تو شکمت مرسی عزیزم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
innizbogzard عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 1016 قرص مخمرجو بخور عالیه عوارضم نداره من خوردم فایده نداشت
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 من خوردم تنها دست اوردم این بود که زخم معده گرفتم با اینکه حین مصرفش قرق معدا میخوردم ک معدم اسیب ن ... واییی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
۱۲۳۴_mina عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 176 من خوردم . اشتهام باز شد ولی خیلی خواب آوره ۴کیلو چاق شدم بعدقطع کردن دوباره بی اشتها شدم وزنم برگشت
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 قرص مخمرجو بخور عالیه عوارضم نداره قیمتش چنده گلم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 سیپروهپتادین واقعا اثر داره پیشنهاد میکنم روزی دو عدد یکی قبلله ناهار یکی قبله شام استفاده کنی دکترم ... مرسی عزیزم فدات چند روزه چاق میشم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 من ۵۰ بودم ۲ ماهه شدم ۵۹ عزیزم با این قرص؟روزی چنتا الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 وای قرص رو بی خیال شو سلامتی مهم تر از چاق شدنه که ممکنه عوارض قرص زیاد باشه مرسی عزیزم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 سلام طاهره خانمم گل خوبی؟ سلام عزیزم مرسی تو خوبی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
hani_yeh عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 1087 قیمتش چنده گلم پولتو هدر ندهمن چند دوره خوردم دو سه کیلو چاق شدمبعد ک ول کردم رفتم سر وزن قبلیم
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 من خوردم . اشتهام باز شد ولی خیلی خواب آوره ۴کیلو چاق شدم بعدقطع کردن دوباره بی اشتها شدم وزنم برگشت ... ای وای بعد چند روز ۴ کیلو اضافه کردی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین