2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم چرابلد نیستم برا همه خاکی ام اگ ی روز بخوام تغییر کنم همه میگن چته دپرسی 😂😂

حالا من برعکس😂⁦🤦🏽‍♀️⁩ کم‌میتونم خاکی باشم..دوست‌دارم با یه سریا خاکی باشم اما نمیشه خیلی سخت میتونم..فقط با دو سه تا از دوستای صمیمیم خاکی‌ام..باید رو خودم کار کنم

رضا،شاد بودنِ دل است در تلخیِ قضا «عطار نیشابوری»
حالا من برعکس😂⁦🤦🏽‍♀️⁩ کم‌میتونم خاکی باشم..دوست‌دارم با یه سریا خاکی باشم اما نمیشه خیلی سخت میتو ...

واقعا خوش بحالت من خیلی دوس دارم اینجوری باشم منم باید بسازم خودمو 😂😂☹️

من کم حرفم ولی همیشه یه ادم مغرور که خیلی خودشو میگیره از شخصیتم برداشت میشه چون واقعا من هیچ حس سوال یا حتی کششی برای صحبت با کسی ندارم ترجیح میدم یا کتاب بخونم یا با گوشی کار کنم...

شما درست میگی قلب من...دعوا نکنیم باشه؟!
واقعا خوش بحالت من خیلی دوس دارم اینجوری باشم منم باید بسازم خودمو 😂😂☹️

حرف پشتم خیلی زیاده😑⁦🤦🏽‍♀️⁩ میگن حالا انگار کیه که انقدر خودشو میگیره..خب از یه جهتم واااااااااااااقعا فامیلامو دوست ندارم اصلا خود به خود قیافه میگیرم😂😂⁦🤦🏽‍♀️⁩ آدمی نیستم تظاهر کنم...از هرکسی خوشم نیاد خیلی تو رفتار و چهره‌م‌ مشخص میشه دیگه همه میفهمن🤕

رضا،شاد بودنِ دل است در تلخیِ قضا «عطار نیشابوری»
هیچکس لیاقت نداره😔

پس‌عادی باش‌جوری‌باش‌که بخودشون‌اجازه دست درازی توهین‌و...ندن.وقتی‌ندارن‌ندید‌بگیرشون.کاری‌که‌الان‌من‌کردم‌بااینکه‌میدونم‌کار‌درستی نیس

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم