2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاین

82 بازدید | 14 پست

من فقط خوابم یا دراز میکشم کوبش قلبمو احساس میکنم ضربانم بین ۷۵ تا ۸۰ استرسس خیلیی داشتم و مداوم بهش فکر میکنم ۱۶ سالمه نوار و اکو هم سالم بود خسته شدم بی خوابی گرفتم تجربه ای دارین بگین

مشکلی نداری تلقین نکن به خودت اروم باش❤

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطوری شده بودم ، بعد دکتر بهم قرص پروپونالول داد و شروع کردم به خوردن قرص آهن و زینک و زدن آمپول نوروبیون

کارهای عقب افتادم که باعث استرسم میشد هم دارم انجام میدم که کلا حالم اکی بشه

من دائم تپش قلب داشتم طوریکه یک ذره عصبی میشدم سینم کاملا تکون میخورد یا پتو که روم بود قشنگ تکون می ...

اول اینکه اعصابت باید آروم باشه و سخت نگیری و اون قرصه هم خیلی خوب بود برام

من دائم تپش قلب داشتم طوریکه یک ذره عصبی میشدم سینم کاملا تکون میخورد یا پتو که روم بود قشنگ تکون می ...

پرانول چقدر مصرف کردین مفید بود من میخوردم معده درد و کابوس میدیدم دیگه نخوردم موقعی که بیرونم اصلا یادم میره فقط میام خونه اینطور میشم

پرانول چقدر مصرف کردین مفید بود من میخوردم معده درد و کابوس میدیدم دیگه نخوردم موقعی که بیرونم اصلا ...

هنوز دوره قرصم تموم نشده ولی تاثیر داشته ، چون وقتی خونه ای همش فکر میکنی ، به خاطر همین تپش قلب میگیری

هنوز دوره قرصم تموم نشده ولی تاثیر داشته ، چون وقتی خونه ای همش فکر میکنی ، به خاطر همین تپش قلب میگ ...

بله دکتر هم بهم گفت استرس داشتی الان ۵ ماه مداوم بهش فکر میکنم افسردگی‌گرفتم