2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا دكترا ك ب زور بايد حرف ازشون كشيد نه هيچي نگفته

وای اره دیدی انگار طلب کارن ازادم پول ویزیتو میدی باید منت هم بکشی به دکتر میگم بچه قبلیم سقط شده یه سونو بنویس بعد ۳یا۴سال میخام بارداربشم یه چکاپ بشم میگه برو حامله شو اینکارا نمیخواد😠

خدابزرگه🥰

چه علائمی داشتی متوجه شدی خارج رحمه??

پهلوي سمت چپم تير ميكشيد زود ول ميكرد خونريزي داشتم ولي از پريودي كمتر ، حالت تهوع سرگيجه لرزم داشتم

سونو رفتم گفتن يه چيزي تو لولته يه جا ديگه رفتم گفتن چيزي ديده نميشه

بعد واژينال شدم اونم گفت چيزي ديده نميشه از بتا دادم ١٣٥ بود

الان بعد عيد فطر ك اين شكلي شد آز بتا دادم ٧٨ بود خيلي كم اومده پايين دكتر گفت دوباره برم واژينال الان اومدم ك سونو بدم دعا كنيد چيزي نباشه

عاشق پسرمم❤️💋❤️💋
پهلوي سمت چپم تير ميكشيد زود ول ميكرد خونريزي داشتم ولي از پريودي كمتر ، حالت تهوع سرگيجه لرزم داشتم ...

سلام عزیزم ان شاءالله که خیره....رفتی یونگ خبرشو بگو?دکتر چی گفت..برات صلوات فرستادم

دعا کنید خدا به منو همسرم یه نی نی هدیه بده یه علی اصغر یا نازنین رقیه
سلام عزیزم ان شاءالله که خیره....رفتی یونگ خبرشو بگو?دکتر چی گفت..برات صلوات فرستادم

مرسي عزيزم دكتر گفت فردا دوباره آزبتا بدم اگه پايين نيومده بود برم بيمارستان آمپول بزنن 

تو سونو هم فقط يه لخته تو رحمم ديدن ك گفتن هماتومه

عاشق پسرمم❤️💋❤️💋

پیگیر باش لوله هات اسیب نبینه همین که بتا داره میاد پایین خودش نشونه خوبیه برای بارداری بعدیت حتما یه عکس رنگی بگیر کار دیگه ای نیاز نیست انجام بدی

دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز