2777
2789

اگر مشکلی یا بیماری نداشته باشه از شدت سردیه بدنه اگر بدن رو گرم کنه درست میشه از جمله مصرف ارده شیره در صبحانه و خوردن عرق رازیانه(به جز ایام قاعدگی) و دیگر خوراکی های گرم مزاج

سال هاست که در زمینه طب سنتی مطالعه و تحقیق می کنم اگر سوالی در این زمینه داشتید در حد توان در خدمتم😊 طبیب نیستم اما بشدت علاقه مند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینو میگم عمم خیلی بیخیاله

باید پیگیر باشه شاید خدای نکرده داخلی ی مشکلی باشه،دکتر ببرین خیالتون راحت تره،تجربه ای ندارم فقط نظرمو گفتم

بودنش مثل معجزه بود.رفتنش تجربه.....

تنبلی تخمدان یا احتمالا کیست تخمدان داره که تو سونو و ی سری ازمایشات خون مشخص میشه .و با مصرف ی دوره دارو مشکلش حل میشه

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

نه اصلا عادی نیست حتما باید پیش یه متخصص زنان و زایمان بره چون خواهر منم همین مشکل داشت منتها 15 سالش بودرفتیم پیش دکتر الهام پور مطرود ببین کارش فوق العاده بود قرص داد ماه بعدش خواهرم عادت شد پریود نشدن خیلی خطرناکه اونم تو سن بالا موجب نازایی می شه در آینده. ما که  بی نهایت ازشون راضی بودیم کارشون حرف نداشت همیشه دعاش میکنم خواستی شمارشو بهت میدم حتما برو پیشش

عزیزم مشکلی نیسا بعضیا خانوادگی همین طوری اند دختر خواهر شوهرم سوم دبیرستان پریود شد ولی رفت پیش خانم دکتر سلطانی تو آیت الله کاشانیه مطبش واقعا دکتر خوب و مهربونین..برو مطبش ببیت خانم دکتر چی میگه

باید پیگیر باشه شاید خدای نکرده داخلی ی مشکلی باشه،دکتر ببرین خیالتون راحت تره،تجربه ای ندارم فقط نظ ...

عزیزم به نظر من اول باید برن دکتر زنان آزمایش هورمونی بدن خیلی مهمه که مشکل خاصی نباشه بالاخره دختره دیگه من بچه خواهر شوهرم رفت پیش خانم دکتر سلطانی منم خودم برای بارداری میرم پیش ایشون می خوام اگه خدا بخواد بچه دار شم حالا تا ببینیم چی پیش میاددد ددد  

من خودم مشکلی نداشتم که نیاز به پزشک داشته باشم ولی دوستم خیلی از خانم دکتر ثابت تعریف میکنه و تقریبا خانم های فامیلشون همگی برای چکاپ یا مشکلات زنانه اشون میرن پیش دکتر ثابت . شما هم برای بررسی و آزمایش بهتون پیشنهاد می کنم که برید پیش ایشون . 

16 ساله پریود نشده؟؟؟ خیلی عجیبه. حتما به دکتر سهیلا نانکلی مراجعه کنید. یکی از فامیلای ما هم اینجور ...

به مادرش گفتم ولی عصن به فکرش نیس میگه خوب میشه ..واقعا بیخیالن