2777
2789

نه سفری نه گردشی نه مهمونی نه رفت و آمدی نه هیچی.... پوسیدم تو خونه..

خونه خریدیم ‌تو‌ یه شهرک که هیچکیو ندارم تنهام خودم.... تنهاییش ی طرف قسط و قرض هم ی طرف هر ماه حقوق شوهرم ی جوری میره چیزی برا خودمون‌ نمیمونه...دیگ بریدم ....دلم گرفته....با شوهرم خیلی بحث و دعوا داشتیم الان دارم اثرش رو‌میبینم ازش سرد شدم حس خاصی بهش ندارم حز وابستگی ....خواسته و ناخواسته هم از طرف دیگران مقایسه‌ میشم خودم شوهرم بچم زندگیم.... افسردگی گرفتم... دلم میخواد ی روز بیدار نشم و تموم شه این زندگی پر از درد و افسردگی....

درخت صبر تلخه....اما میوه اش شیرینه...❤️خدا بزرگه🌟همه چی به وقتش🕋🪄
دقییییققققاااااا تنها نیستی عزیزم منم همینم بخدا  اما من فکر کردم عوارض اون دمنوشایی که میخورم ...

ن منم همینطورم خسته شدم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم راه دور ازدواج کردم اولا خوب بود حداقل جایی میرفتیم ولی بعد از بچه دار شدن و کرونا مث زندانیا همش تو خونه حبس شدم . احساس پوچی و افسردگی میکنم . روز به روزم انگار شدیدتر میشه . بخاطر نی نی و سختیاش بین من و شوهرمم فاصله افتاده خیلی خسته م . تنها از صبح تا شب همش با نی نی سروکله میزنم . نه شب خواب دارم نه روز 🤕🤕🤕

منم راه دور ازدواج کردم اولا خوب بود حداقل جایی میرفتیم ولی بعد از بچه دار شدن و کرونا مث زندانیا هم ...

منم غریبم این‌جا بدون ماشین هستیم....خستع شدم