2777
2789
عنوان

خمیر جادویی

137 بازدید | 5 پست

بچه ها من از یکی طرز تهیه خمیر جادویی گرفتم انگار شکرشو بهم زیاد گفت الان چشیدم دیدم خمیر شیرین شده برای پیتزا میخوام شب مهمون دارم آرد هم دیگه ندارم دوبارع درست کنم چیکارش کنم؟؟تو پیتزا طعم شیرینش خیلی مشخص میشه؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

برای پیتزا پیراشکی باید از شکر دستور کم کنی .

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای پیتزا پیراشکی باید از شکر دستور کم کنی .

نمیدونستم عین احمقا ۳قاشق شکر زدم وای حالا چیکار کنم

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
چه کاریه اسی خب برو بیرون آماده بخر 

پیتزا یا خمیرشو؟

نمیدونستم عین احمقا ۳قاشق شکر زدم وای حالا چیکار کنم

فکر نمیکنم زیاد معلوم باشه بعد از پخت

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه