_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 عنوان خمیر جادویی 137 بازدید | 5 پست بچه ها من از یکی طرز تهیه خمیر جادویی گرفتم انگار شکرشو بهم زیاد گفت الان چشیدم دیدم خمیر شیرین شده برای پیتزا میخوام شب مهمون دارم آرد هم دیگه ندارم دوبارع درست کنم چیکارش کنم؟؟تو پیتزا طعم شیرینش خیلی مشخص میشه؟ ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️ 1400/02/30 | 20:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیتزامخلوط عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 39744 برای پیتزا پیراشکی باید از شکر دستور کم کنی . چرا امضات کم رنگه اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 برای پیتزا پیراشکی باید از شکر دستور کم کنی . نمیدونستم عین احمقا ۳قاشق شکر زدم وای حالا چیکار کنم ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 چه کاریه اسی خب برو بیرون آماده بخر پیتزا یا خمیرشو؟ ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
پیتزامخلوط عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 39744 نمیدونستم عین احمقا ۳قاشق شکر زدم وای حالا چیکار کنم فکر نمیکنم زیاد معلوم باشه بعد از پخت چرا امضات کم رنگه اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه