2777
2789

جلسه میذارن به تعداد زیاد 

همون اولین جلسه نمیذارن برن عقد کنن که

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن پس عشق مطرح نیست... دوامش بیشتره 

باز شوهر بی بهانه با ادایی کودکانه هیکل چون استوانه میکند غر غر به خانه یادم آید روز اول گردنش گج. دست و پا شل پیش بابا موش میشد سر خیش تا گوش می شد دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک شاد و چابک چشمهایم همچوو آهو عطر موهایم چو شب بو می شنیدم از لب او : حرفهایی همچو جادو : من غلام خانه زادت جان دهم هر دم به یادت گر نیایی خانه ی من میگریزد روحم از تن بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همانجا 😄 شد به پا جشن عروسی کیک و شام ودیده بوسی بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم قسمتم یک مرد جاانی اندکی لوس و روانی بی اراده همچو یابو پر خور و مغرور و پر رو هرکه کرد این دوره شوهر خاک بر سر گشت و حیران شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان 😂😂                     

از ازدواجای امروزی موافق ترم باهاش منطقی تره و اصولا زندگی های موفق تری هم به وجود میاد ( درصد موفقیت توش بالاتره )

اینجوری که اول چیز های کلی رو در نظر میگیری و اجازه میدی بیان

بعد چندوقت با خانواده ی طرف و خودش رفت و امد میکنی و در ارتباطی اگه همه چیز خوب بود رسمی میشه

از ازدواج سنتی اکثرا تصور اشتباهی دارن

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

نه به هیچ وجه موافق نیستم، اون ازدواج یه جور رفع تکلیف هست به نظرم و عشقی درش نیست، تو دوره الان کاملا منسوخ شده این نوع ازدواج. خودم ترجیح میدم مجرد بمونم تا سنتی ازدواج کنم.

راستش من هيچوقت ازدواج سنتي رو نميپسنديدم چون ترجيح ميدادم دو نفر بدون اينكه از قصد ازدواج هم خبر داسته باشند تا يه جايي پيش برن بعد اون حس ازدواج پيش بياد

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
بازم به نظرم احتمالش خیلی کمه عشق توش به وجود بیاد 

بوجود میاد چون تو این جلسه ها بیرون رفتنا ی دوستی مثل ازدواجای غیر سنتی شکل میگیره زیر نظر خانواده و کلا به نظرم فرقی نداره سنتی و غیر سنتی 

مسیر هر دو یکیه

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین