2777
2789

یه زن بیشتر از هر کسی از عواطف و روحیات همجنس خودش آگاهه 

هیچ چیزی نمیتونه رابطه (در هر حدی حتی چت) با یه مرد متاهل رو توجیه کنه... یه زن به هر بهانه ای حتی اگه به گدایی بیوفته اگه اذیتش کنن اگه کارتون خوابم باشه به هییییچ قیمتی نمیتونه با همجنس خودش همچین کاری کنه

این یه نوع قتله آره قتل! قتل احساسات و شخصیت و غرور یه زن

اگه شما آدم بکشین اون یه بار میمیره راحت میشه ولی وقتی این کارو کنین در واقع اون زن روزی هزار بار میمیره...یادمون باشه تا زنا وارد زندگی یه مرد متاهل نشن

هیچ مردی بخوادم نمیتونه خیانت کنه

به هم رحم کنیم😔

💕هر کس خدا ترس و پرهیزکار شود خدا راه بیرون شدن (از عهده گناهان و بلا و حوادث سخت عالم) را بر او می‌گشاید.او را از جایی که گمان نمی برد روزی می دهد، و کسی که بر خدا توکل کند، خدا برایش کافی است، [و] خدا فرمان و خواسته اش را [به هر کس که بخواهد] می رساند؛ یقیناً برای هر چیزی اندازه ای قرار داده است.💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

(یه زن به هر بهانه ای حتی اگه به گدایی بیوفته اگه اذیتش کنن اگه کارتون خوابم باشه به هییییچ قیمتی نمیتونه با همجنس خودش همچین کاری کنه)

این قسمت حرفتو متوجه نشدم🤔 فعلا که خیلی راحت این کارو میکنن

🖤

هر دو مقصرن عزیزم هر دو

هر دو مقصرن بله

ولی اون زنی که از دل همجنسش خبر داره و اینکارو میکنه نمیشه اسم انسانو روش گذاشت

💕هر کس خدا ترس و پرهیزکار شود خدا راه بیرون شدن (از عهده گناهان و بلا و حوادث سخت عالم) را بر او می‌گشاید.او را از جایی که گمان نمی برد روزی می دهد، و کسی که بر خدا توکل کند، خدا برایش کافی است، [و] خدا فرمان و خواسته اش را [به هر کس که بخواهد] می رساند؛ یقیناً برای هر چیزی اندازه ای قرار داده است.💕

باهات ب شدت موافقم چرا خیلی از زنها وقتی ازطرف خودشون محبت نمیبینن میرن سمت مردمتاهل خب برین سراغ مردای مجرد ب خدا تعدادشونم کم نیس

توصیف تو اینگونه توان گفت ک تو..............تو،ختم تمام دلبرانی جانآ😘🦋🫶

هر دو مقصرن بله ولی اون زنی که از دل همجنسش خبر داره و اینکارو میکنه نمیشه اسم انسانو روش گذاشت

ذات خراب و کثیف انسانیت حالیش میشه عزیزم؟

این جور آدما پس مونده خور زندگی دیگرانن

انگلن .....

( یه زن به هر بهانه ای حتی اگه به گدایی بیوفته اگه اذیتش کنن اگه کارتون خوابم باشه به هییییچ قیمتی ن ...

منظورم اینه بعضی افراد به بهانه ی اینکه سرپناهی برای خودشون دست و پا کنن یا یکی خرجشونو بده به راحتی خودشونو توجیه میکنن که زندگی یکی رو بپاشونن

احمقانس به نظرم افکارشون

من از مردا نمیترسم ولی از هم جنس خودم چرا

منم همینطور

منظورم اینه بعضی افراد به بهانه ی اینکه سرپناهی برای خودشون دست و پا کنن یا یکی خرجشونو بده به راحتی ...

اها منظورت از نمیتونه این بود که اجازشو ندارن...من فکر کردم منظورت اینه هیچ زنی توانایی این کارو نداره و دوست نداره این کارو بکنه‌‌‌...واسه همین تعجب کردم.

🖤

الان یه سری کسایی که ادعای روشن فکری دارن پیداشون میشه... 

بله قطعا اگر مردی اینکارو کنه ذاتش خرابه و شکی در این موضوع نیست اما روی صحبت استارتر الان با خانوماییه که از دل هم جنسشون باخبرن اما اینکارو میکنن به هر دلیلی.

البته نمیشه همرو قضاوت کرد ولی در کل این کار صحیح نیست.