کاشکی بعضی ها میفهمیدن زندگی هرکسی به خودش مربوطه کاشکی بعضی ها میفهمیدن سرشون توی زندگی خودشون باشه کاشکی به کلیشه های جنسیتی احتراممیزاشتیم کسی که همجنس گراست دست خودش نیست و تو نمیدونی چقد زجر میکشه کسی که خوشگل نیست دست خودش نبود وگرنه انتخاب میکرد که خوشگل باشه کسی که یه بیماری داره دست خودش نیست وگرنه همه ارزو سالم بودنو دارن خلاصه بگم زندگی هرکسی به خودش مربوطه و سعی کنیممسخره نکنیم
اره سر مسائل بی مورد من که کلا سکوتم حتی به سکوتمم گیر میده
خدا هدایتش کنه عزیزم... شما دختر عاقلی هستی که سکوت می کنی...
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
چی میگه? منم بابام بهم میگه شیت الان سرکلاسش آنلاین بودم دانشگاه اسم نوشته درس زبان میگه ترجمه نمیخونم میگم فارسیه بخون نمره کلاسی داره میگه نه بعد خاموشش مکنم کلاسه میگه شیت بهم خداشاهده درس فیزیک این ترم و ۴کلاس ترم پیش من مینشستم سرکلاس من بدبخت مامانم پارسال فوت کرد منم خواهر ندارم از یع ور کلاس مجازی بابام از یه ور تمیزی و غذا و ظرف و بدبختی ازجای تشکر هی اینجوریه حرف میزنه بددهنه محبت نمکنه دستت دردنکنه نمیگه حرف بد میزنه بهش گفتم اینجور میگی من گریه مکنم ناراحت میشم میگه حرف بابا هرکی نخوره خلله