2777
2789
عنوان

درددل

36 بازدید | 3 پست

گاهی از دست فامیلامون خسته میشه از وقتی یادم میاد کلا دختر دایی و پسردایی و دخترخاله و ...کلا میان براشون درسهاشون رو آموزش بدم مخصوصا هم که پارسال و امسال که آنلاین شده امتحانهاشون رو هم میارن بنویسم چندبار هم غیرمستقیم گفتم وقت ندارم سه سال هست اومدم خونمون گاهی زنگ میزنن نیم ساعت سوالات رو میپرسن امسال با بچه کوچیک واقعا نمیرسم خودم ارشد میخونم چند روز دیگه امتحاناتم هستن یه برگ هم نخوندم 

دختر داییم الان کلاس ششم هست از اول ابتدایی هر روز می‌آورد هر درسش رو براش انجام میدادم و یاد میدادم ولی زنداییم نگو با چه افاده ای میگه آوردم درسش رو بگین گاهی هم برای خواهرم میارن 

کلاس زبان هم میرن تکالیف اونو هم میارن 

هر وقت هم میرم خونه مامانم چندساعت میارن که ای وای دنبالت میگشتیم یا بگم خونه نیستم شب میارن

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

واقعا خواهرم هم خسته شده یدونه هم نیست که ازدوران دبیرستان وضعمون اینه

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثلا زنگ میزنن میگم خودم آنلاین کلاس دارم میگن یه سوال هست چندین سوال میپرسن 

من خودم ناراحت میشم ولی آخه آدم باید درک کنه