2777
2789
عنوان

پوشک بارلی

1726 بازدید | 30 پست

کسی میدونه پوشک بارلی سایز ۶ هم داره یا نه؟

چون واسه پسرم سایز ۵ میگرفتیم الان انگار واسش کوچیک شده هی از پاش درمیاد و چون خودشو رو زمین میکشه باعث میشه هی بیشتر شل بشه و از پاش بیفته😔

چندبار نزدیک‌بود همه جا رو کثیف کنه چون از پاش دراومده بود، 😔

بجز مای بیبی دیگه چه مارکی سایز ۶ داره؟

چون سایز ۶ مای بیبی از ۵ بارلی کوچیکتره بخاطر همین مای بیبی نمیخوام بگیرم 

*واسه کسانی که نمیدونن: پسرم مشکل داره مجبورم پوشکش کنم، 😔*

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیبی کینگ بگیر براش سایز ۶ داره پشتشم کش داره چیزی ارش نمیزنه بیرون

بیبی کینگ راستش واسه پسر کوچیکم گرفتم همش نم میزد با اینکه خوب میبستم و زود هم عوض میکردم مثلا الان میبستم یک ساعت دیگه نم داده بود

یبارتواینستا دیدم که پوشک رو نمیدونم یه لایه کش بود یا چی بود از داخل پوشک کند وپوشک بزرگتر شدنیم سا ...

چه مارکی ؟

اینستا ندارم 

میتونی نگاه کنی خبرم بدی لطفا ؟

مولفیکس مگه ۶ نداره؟

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
بیبی کینگ راستش واسه پسر کوچیکم گرفتم همش نم میزد با اینکه خوب میبستم و زود هم عوض میکردم مثلا الان ...

برا من اصلا اینجور نیس خیلی راضیم

اتفاقا من بارلی میگرفتم نم میداد۰😅

چ سری پشتشه

خدارو چه دیدی؟؟؟؟ شاید شد

باربی شش ندارن منم دنبالش بودم ولی دلیلش این بود مای بی بی شش اصلا پیدا نبود.مای بی بی از لحاظ پهنا از باربی بزرگترها ولی باربی از نظر ارتفاع بزرگتروحجیم تره.بالاخره با همون باربی چسبو شل بستم کارم راه افتاد الآنم دخترم دوسال سه ماهه خداروشکر یک‌ماهه دیگه ازپوشک گرفتم راحت شد بچه

باربی شش ندارن منم دنبالش بودم ولی دلیلش این بود مای بی بی شش اصلا پیدا نبود.مای بی بی از لحاظ پهنا ...

خداراشکر عزیزم خدا حفظش کنه، ❤

اره درسته بارلی چون درازیش بیشتره بخاطر همین واسه پسرم بهتره چون پسرم شش سالشه😔

نمیدونم گلم نگرفتم ۶ مولفیکس رو

داره قیمت مولفیکس الان با مایبیبی برابره

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..