2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول یه پیاز بزرگ به صورت خلالی خورد کن روغن بریز گوشت هارو بچین ادویه بریز بعد زعفرون اضافه کن بذار رو گاز فقط زیرش حیلی کم باشه بعد هر یک ساعت قابلمه رو از رو گاز بردار تکون بده دوباره بذار رو گاز بدون اینکه درشو باز کنی و هم بزنی

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

آب نریزم؟؟؟

نه اونقدر زیرشون کم کن که خودش آب ميندازه نگران نباش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

من چلو گوشت رو با گوشت‌گوساله کم چرب میپزم هر کی خورده تعریف کرده،با ماهبچه گوسفندی و استخونیم میشه ولی من استخونی درست نمیکنم،گوشتو درشت میگیرم از قورمه درشتر پیازو فلفل دلمه رنده میکنم سر گوشتو میزارم تا اب بندازه با حرارت پایین،اب ک اتداخت فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا و یه کره کوچیک میریزم تفتش میدم،بعد یه چوب دارچین ولیمو عمانی و یکمی پیاز سرخ شده و اب میریزم بعضی وقتا برگ بو سرشو‌نیزارم تا دوساعت حسابی ک تنگ اب شد رب سخ میکنم اگه زعفرون داشتم یکم با نمک اضافه میکنم ده دقیقه بعد خاموش،به گدشتتم بستگی داره چقد دیرپزه ،هیچ وقت دوبار اب نریز همون باراول یاد بریز تا خودش کم شه

مرسییییی

خواهش🤩

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیبین عزیزم این روش مجلسی خیلی خوشمزه میشه اول گوشتو قشنگ باروغن تفت بده چنددقیقه ای باشه سرشم بزار تا رنگش کمی عوض شه هردوطرفش...مثلا اگه گوشتت ۲تیکه هست دوتا پیازرو خلالی کن هم بریز تهش هم روی گوشت ۳تا سیرهم بزار ولی ریزنکن سالم باشه بعد ۵تا چوب دارچین هم بزار زیر پیازها وکنارگوشت...زعفرونی که هم که قبلا دم کردی رو باقاشق روی گوشتات بریز سرقابلمه روبزار واینم بگم قابلمت بایداندازه گوشتت باشه ونچسب باشه

حالاشعله روخیلی خیلی کم کن تاپیازها آب بندازه  باشه حدود ۲ساعت یا۲ساعت ونیم زمان میبره بعدکه آب پیازی نموندحدود۲یا۲ونیم لیوان آبجوش بریز وبازم زعفرون دم کرده بریززیرشم زیادنباشه بزارتا۲ساعت بازبپزه آبش بایدخیلی کم بمونه واخرش نمک اضافه کن...

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد