2777
2789

اگه این فکرو‌میکنید یا حس میکنید که انرژی منفی تو زندگیتونه،صبح جمعه لگن رو پراز آب کنید وبهش سوره ی یاسین فوت کنید بعد نیت کنید که غسل رفع سحر وجادو میکنید بعد بااون آب غسل کنید،بهتره که همه ی اعضای خانواده غسل کنن،حالا بعضیا میگن خرافاته اما واقعا وجود داره از زمان حضرت سلیمان سحر وجادو خیلی زیاد میشه

هرشب قبل ازآنکه به خواب روی،همه ی آدمهاراببخش وباقلبی پاک بخواب💞

نمیشه فقط خودمون غسل کنیم

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

واقعا رفع میشه ؟

حسِ خوب یعنی رنگِ صورتی ، آخه خیلی ملیح و لطیفه 🌸 هدفم از بودن توی نی نی سایت اینه که با تجربیاتم دیگران رو با توجه به موضوع تاپیک شون در حد توانم راهنمایی کنم . ((دختر صورتی سابق از سال ۹۷)) 🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد اشکالی نداره اون آب میره ببخشید ببخشید تو فاضلاب ؟؟؟اخه من شنیدم میگن یه لگن بزارین زیر پاتون که اون آب رو بعد بریزید تو باغچه 

Lifemusician،ابجی هروقت اومدی بهم پیام بده خیلی دلم برات تنگ شده 😊فکر نمیکردم انقد یهویی منو بزاری و بری ، ان شالله هرجا هستی سالم و شاد باشی 🥰
خب ضرر نداره که فردا صبح که همه میرن حمام واسه غسل اینم روش😁

😂😂😂😂

Lifemusician،ابجی هروقت اومدی بهم پیام بده خیلی دلم برات تنگ شده 😊فکر نمیکردم انقد یهویی منو بزاری و بری ، ان شالله هرجا هستی سالم و شاد باشی 🥰
بعد اشکالی نداره اون آب میره ببخشید ببخشید تو فاضلاب ؟؟؟اخه من شنیدم میگن یه لگن بزارین زیر پاتون که ...

اگه اونطوری که شما میگید باشه بهتره مثلا اب تو کوچه یاجایی ریخته بشه اما اگه تو حمومم باشه اشکال نداره

هرشب قبل ازآنکه به خواب روی،همه ی آدمهاراببخش وباقلبی پاک بخواب💞

سلام. ممنون از راهنماییت

سحر و جادو واقعیت داره. اما کار هر کسی هم نیست

زیاد نگران نباش. صدقه بده تا دفع بلا شه. بهتره آدم با هرکسب هم رفت و آمد نکنه

دنیا ینی فرصت واسه زندگی بهتر