2777
2789
عنوان

لکه بینی

72 بازدید | 2 پست

بچه ها من ۲۰ روز پری نشدم ۵شب پروژسترون خوردم بعدش ۱۷شروع پریودم بود دوروز اول بد نبود اماشد لکه بینی ۹روز طول کشید تموم شد الان ۱۴سیکلم دوباره پری شدم چرااااااروز دوازده تاخیرازمایشم منفیشد

منم مامان میشم مطمئنم ولی ن سال 9/9/99ایشالاااااسال 1400😍😍😍😍😍سال ۱۴۰۰هم نشد ولییییی☺️پسر نااازم ۱۵شهریور ۴۰۲به زندگیمون اومد شکرت خدا❤️درحال حاظر با افسردگی سر میکنم امیدوارم یه روزی دست ازسرم برداره چون ذره ذره داره نابودم میکنه😭 واینکه چنددددساله با لاغری دست و پنجه نرم میکنم چون ارادم به شدتتتتت ضعیفه و اینم باعث ناراحتیم 🥲اما درکل خدایا شکرت واسه هرچیزی که بهم دادی ❤️😍🧿

دکتر گف پروژسترون بخوری یا خودسر؟

دکتر قبلا داره بود منم خودم خوردم

منم مامان میشم مطمئنم ولی ن سال 9/9/99ایشالاااااسال 1400😍😍😍😍😍سال ۱۴۰۰هم نشد ولییییی☺️پسر نااازم ۱۵شهریور ۴۰۲به زندگیمون اومد شکرت خدا❤️درحال حاظر با افسردگی سر میکنم امیدوارم یه روزی دست ازسرم برداره چون ذره ذره داره نابودم میکنه😭 واینکه چنددددساله با لاغری دست و پنجه نرم میکنم چون ارادم به شدتتتتت ضعیفه و اینم باعث ناراحتیم 🥲اما درکل خدایا شکرت واسه هرچیزی که بهم دادی ❤️😍🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.