2777
2789
عنوان

برای اولین بار خون دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 43 پست
خانوما بعلت پریودی اولا بهتره خون ندن  همسایه ما خون داده الان دچار کمخونی شده  اگه غلظت ...

اخه دکتر گف خون زود برمیگرده حالا بستگی به بدن هم داره مامانم من همیشه میده مشکلی هم نداره خداروشکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه دکتر گف خون زود برمیگرده حالا بستگی به بدن هم داره مامانم من همیشه میده مشکلی هم نداره خداروشکر

مامانت یاعسه شده؟ 

خون برمیگرده ولی بسختی من خودم همیشه کم خونی دارم همیشه قرص میخورم 

حالا باز خود دانی به بدنت نگا کن ببین تحملشو داری یا نه

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
مامانت یاعسه شده؟  خون برمیگرده ولی بسختی من خودم همیشه کم خونی دارم همیشه قرص میخورم  ح ...

نه ولی پریود هاش کم تر شده اره منم حالم بد شد مامانم گف دیگه نمیبرتم 😅

نه ولی پریود هاش کم تر شده اره منم حالم بد شد مامانم گف دیگه نمیبرتم 😅

چند کیلویی؟ کم خونیم ک یکم داری بهتره ندی کمخونیت تشدید میشه 

وزنت ک خوبه😁حالا چ اصراری داری خون بدی  نکنه بخاطر لاغریه شیطون😅

نه مگه تاثیر داره ؟ قدم کوتاهه میخوام لاغر شم ۱۶۵ قدمه 

من بدبخت خیلییی کمتر از خواهرم میخورم اون ۵۹ کیلوعه من اینجوری تازه اون بزرگتر از منه و بچه داره من هنوز نامزدم 

وقتی خدا شانس میداد نمیدونم من کجا بودم 🤣

نه مگه تاثیر داره ؟ قدم کوتاهه میخوام لاغر شم ۱۶۵ قدمه  من بدبخت خیلییی کمتر از خواهرم میخورم ...

استعداد چاقی داری آره نسبت به قدت وزنت زیاده 

والا من کم خون بودم لاغرتر بودم الان ک قرص آهن میخورم وزنم رفته بالا ولی خب تو میگی کمخونی داری کلا خون نده 

فرزندم رژیم بگیر ایشالا لاغر میشی بخودت آسیب نزن😁

اره بشدت استعداد چاقی دارم 😥

دیگه همیشه مواظب خوردوخوراکت باش بنظرم زیر نظر دکتر تغذیه باشی خیلی خوبه رژیمتم اصولی میشه یا با برنامه پیش برو

ایشالا لاغریتو ببینیم 😁❤️

دیگه همیشه مواظب خوردوخوراکت باش بنظرم زیر نظر دکتر تغذیه باشی خیلی خوبه رژیمتم اصولی میشه یا با برن ...

کالری شماری میکنم خودم به امید روزی که تاپیک بزنم بالاخره به وزن دلخواهم رسیدم

2790
2778
2791
2779
2792