2789

سلام چرا میخوایی نتیجه بگیری از این کارا به جای این همه دنگ وفنگ یه کلمه بگو الهی به امیدتو و حواله کن به خدا

دنیادا قارانلیغلاراگر ال اله وئرسه بیر خیرداجاشمعین ایشیقین سوندوره بیلمز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چقدر طول و تفسیر داشت سرم گیج رفت بذار تاپیکت باشه بعدا مطالعه کنم ممنون

لطفا زود جواب بده ، برکشت سحر به ساحر هست راهی بلدی که جواب بده به نیت یکی از نزدیکانم که طلسم داره

لطفا زود جواب بده ، برکشت سحر به ساحر هست راهی بلدی که جواب بده به نیت یکی از نزدیکانم که طلسم داره

اگه 4 قل بخونه خیلی تاثیر داره و لاحول ولا قوه الابالله بگه

سالها گفتم نشد

من شنیدم سوره بقره رو تو خونه بذاره پخش بشه برای باطل سحر خیلی خوبه 

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
سالها گفتم نشد

میدونی یکی هم همه کارا کرد توزندگیم همه چی پیدا کردم تو خونم دخترم میگفت یه چیزایی میبینم خیلی میترسید زندگیم خیلی خیلی بد شد ولی کسی که اینکارارو کرده بود اونقدر خوشبخته که فکر میکنی شاهزاده هست .من اونقدر ازش انرژی منفی میگیرم که حالم دائما بدمیشه حتی اسمش که میاد مریض میشم.ولی هییییچکار نکردم.منم خدایی دارم خدا بزرگه قرارنیست که همه تاوان کارشونو تو این دنیا بدن

میدونی یکی هم همه کارا کرد توزندگیم همه چی پیدا کردم تو خونم دخترم میگفت یه چیزایی میبینم خیلی میترس ...

عزیزم اادم باید زرنگ باشه و دنبال راه حل خدا بزرگه ولی عقل و اراده داده راه حل برامون گزاشته نمیگه دست رو دست بزار من بزرگم میگه تلاش کن 

البته یه بار مادر شوهرم منو برد جایی اون گفت جاریت این کارو میکنه حالا اگه درست گفته باشه باطل سحرم داد هیچ فایده نداشت منم ازاونجا فهمیدم همش الکیه آفریده ی خدا هیچ وقت نمیتونه از خود خدا قوی تر باشه.

عزیزم اادم باید زرنگ باشه و دنبال راه حل خدا بزرگه ولی عقل و اراده داده راه حل برامون گزاشته نمیگه د ...

پس عزیزم شما زرنگ باش امیدوارم مشکلت به زودی حل بشه

البته یه بار مادر شوهرم منو برد جایی اون گفت جاریت این کارو میکنه حالا اگه درست گفته باشه باطل سحرم ...

الکی نیست ، بستگی داره از کجا بگیری تو حصار بگیر باطل نگیر باطل کنی از نو مینویسن