2777
2789
عنوان

داستان زندگیم...

605 بازدید | 47 پست

سلام من۱۸سالمه بابام وقتی ۱۰سالم بودمنومامانم ورهاکردورفت ازاون موقع بامامانم زندگی میکردم خیلی سختیابامامانم کشیدم خودمم بچه بودم خیلی بهم فشارمیومد.خلاصه بعد۴سال مامانم بایه اقایی ازدواج کردمن مانع ازدواجشون نشدم چون مامانم اون موقع ۳۲سالش بودوجوون بوداماته دلم راضی نبودم.ایناازدواج کردن ومارفتیم خونه شوهرمامانم که باهم زندگی کنیم سال اول همه چیزخوب بودمامانمم سرکارمیرفت اماسال دوم مامانم حامله شدودیگه سرکارنرفت ازاون موقع اذیت کردنای شوهرش شروع شدسرکارنمیرفت (بااین که مغازه باطری سازی داره توشهرری)به مامانم خیلی بی احترامی میکردفحشای خیلی بدی میدادهنوزم میده،زندگیمون طوری شدکه تومدت حاملگیه مامانم مااصن پول نداشیم حتی ۲تومن.من اون موقع ازاون وضع خیلی ناراحت بودم چون تحمل دعوای مامانمیناونداشتم بایه پسری که خودم دوسش داشتم ازدواج کردم گفتم سریع ترازاون خونه بیام بیرون سنم کم بودبخاطرهمین ۳سال نامزدموندیم بعدش اومدیم خونه خودمون الان ازاون جریان ۵سال میگذره من دوسال خونه خودم زندگی میکنم ودرس میخونم شوهرمم خوبه ازش راضیم توسختیام خیلی کنارم بودحالامن چندماه پیش متوجه شدم حامله ام اصن انتظارشونداشم چون جلوگیری میکردم خلاصه الان ۵ماهمه وبچم پسره شوهرم ک خیلی خوشحال خیلی بهم میرسه اماخودم نمیدونم چراحالم خوب نیس همش یادبابام میفتم گریه میکنم همش باخودم فکرمیکنم راهمواشتباه انتخاب کردم😔میشه بیاین نظربدین

وخدایی هس درهمین نزدیکی...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان بیچاره مامانت 

ازدواج کردی که مثلا خودت رها بشی از اون خونه ولی مامان بیچارت رو تنها گذاشتی 😕 چی بگم والا 

وقتی آمریکا باشماست، اسرائیل باشماست، اروپا باشماست، رسانههای خارجی باشماست، صاحبان دلار و اسلحه باشماست، سیا، ام آی ایکس و موساد باشماست ولی پیروز نمیشوید؛ مطمئن باشید خدا باشما نیست.

سلام خوب عزیزم وقتی همسرت خوبه چراباید ناراحت باشی خدا یه کوچولوی نازم بهت داده بجای گریه خداروشکر کن...وبه گذشته ات فکر نکن....گذشته ی سخت بنظرمن تجربه و درسه برا ادما پس به این فکر نباش که بابام چرا ماروول کرد به این فکر کن من بچه امو زندگیمو هیچ وقت ول نمیکنم...اون بچه الان حس میکنه همه چیو پس ناراحت نباش و شاکر باش🙏🏻

الان بیچاره مامانت  ازدواج کردی که مثلا خودت رها بشی از اون خونه ولی مامان بیچارت رو تنها گذاش ...

تا آخر عمر ک نمیشه ور دل مامانش بمونه که، مامانشو الان با اون یکی بچشون مشغوله

@نی_نی_یار_۵  بهت قول میدم ک فردا بیشتر از امروز عاشقت باشم😊               لغو کاربریم نکن هیچوقت😁

وقتی از جایی خوشت نمیاد انجا را ترک کنید شما که درخت نیستید 

**ناشناس**

ب عنوان داداشت میگم که زندگیت خیلی موفق و قشنگ شده و بهترین کاررو انجام دادی 

الان هم مامانت خوشحاله چون شاید دعوای پدر خوانده ت بیشتر ب دلیل وجود تو بوده باشه 

و الانم بابات خوشحاله که بچه ش انقدر در نبودش بزرگ شده 

راستی بعضیا الان خانواده و بابا و همه چیرو دارن ولی ارزوی داشتن زندگی تورو دارن 

درباره ی راه زندگیت هم باید بگم که تو وسواس فکری داری 

نثل این میمونه که سریال مورد علاقه ت پخش بشه ولی ناراضی باشی 😐

ببخشیداگه طولانی شدخواستم همه ویجابگم درضمن الان حدودادوسال ک متوجه شدیم شوهرمامانم معتاده امامامانم بخاطرابروش وبچش دوست نداره جدابشه.من خیلی دلم اززندگیم ازبابام پره مامانم خوشبخت نشدواین منوناراحت میکنه زندگیش خیلی سخته انقد که حتی نمیشه درموردش صحبت کردچون کسی درک نمیکنه.

تا آخر عمر ک نمیشه ور دل مامانش بمونه که، مامانشو الان با اون یکی بچشون مشغوله

خب اخه استارتر که سنی نداشته که بخواد ازدواج کنه سریع 

مگه مثلا ۳۰ یا ۴۰ سالش بوده که بگیم با موندنش تو خونه ور دل مامانشه یا اضافیه

وقتی آمریکا باشماست، اسرائیل باشماست، اروپا باشماست، رسانههای خارجی باشماست، صاحبان دلار و اسلحه باشماست، سیا، ام آی ایکس و موساد باشماست ولی پیروز نمیشوید؛ مطمئن باشید خدا باشما نیست.

الان بیچاره مامانت  ازدواج کردی که مثلا خودت رها بشی از اون خونه ولی مامان بیچارت رو تنها گذاش ...

من مامانمورهانکردم یه روزدرمیون میبینمش کمکش میکنم حواسم خیلی بهش هس امانمیشدنیام ازاون خونه بیرون چون ناپدریم همش به مامانم میگف اگه منوتویک ماه نفرسته برم خودشم ازخونه میندازه بیرون