2777
2789

نه

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه این چه حرفیه ؟

من خودمم ازدواج سنتی دوست ندارم با وجود اینکه نزدیک ۲۵ سالمه ۳-۴ تا خواستگار سنتی داشتم که هیچ کدوم نذاشتم بیان 3-۴ تا هم پیشنهادآشنایی به خودم شده 

با وجود اینکه تحصیلات و خانواده و وضع مالی معقولی دارم

بعدم مگه هم زندگی ازدواجه ؟ به وقتش پیش میاد

خواستگار رو مخه...برای من حکم تشنج داره

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
نه این چه حرفیه ؟ من خودمم ازدواج سنتی دوست ندارم با وجود اینکه نزدیک ۲۵ سالمه ۳-۴ تا خواستگار سنتی ...

همه زندگی که ازدواج نیست

ولی خب اینکه یه نفر اصلا خواستگار نداشته باشه

قطعا براش جالب نیست اصلا

کلا بنظرم بیخیال...چیه اخه هی تاپیک میزنین خواستگار نیسو چرا خواستگار ندارم اینا شمارو فقط نمیگما کلا میگم اصلا مگه ب چ درد میخوره ...بیخیال بابا نداری،بهتر برو زندگیتو بکن. من ب شخصه حوصله خودمم گاهی ندارم چ برسه یکی دیگه

همه زندگی که ازدواج نیست ولی خب اینکه یه نفر اصلا خواستگار نداشته باشه قطعا براش جالب نیست اصلا

من به نسبت دوستام خیلی خیلی خیلی کمتر خواستگار داشتم با وجود اینکه خانوادم از اونا خیلی سرشناس تر هستن و همچنین وضع مالی بهتری داریم 

ولی اونا مدلشون این بوده که ملودی و روضه و اینا خیلی میرفتن خیلی معرفی میشدن

شاید جایی نمیری که دیده بشی

کلا بنظرم بیخیال...چیه اخه هی تاپیک میزنین خواستگار نیسو چرا خواستگار ندارم اینا شمارو فقط نمیگما کل ...

عزیزم البته من اصلا برای خودم تایپیک نزدم

برای خواهرم زدم

ینی مشکل اون مد نظرمه

من به نسبت دوستام خیلی خیلی خیلی کمتر خواستگار داشتم با وجود اینکه خانوادم از اونا خیلی سرشناس تر هس ...

عزیزم البته من برای خواهرم پرسیدم

خواهرم کلا مهمانی و اینا اگر جایی بود میرفت همیشه

ینی اینطوری نبود که توی خونه باشه

ولی خب تا الان که نزدیک ۲۷ سالشه ، خواستگار مناسبی نداشته

تیپ و قیافش هم معمول 

عزیزم البته من اصلا برای خودم تایپیک نزدم برای خواهرم زدم ینی مشکل اون مد نظرمه

گفتم ک کلی گفتم ب همونم بگو بیخود درگیر نکنه خودش رو زندگیشو بکنه خبری نی خیلی مخصوصا با بعضی از این اقایونی که الان موجودن ادواج نکنه خیلی بهتر از اینه که یه ازدواج بیخود بکنه اعصاب خوردی باشه براش