2777
2789

واي خواهرم چقد تاپیک میزنی 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببر بیرون رکاوری بزنن 

تازگیا مال منم پاک شده بود بردم زدن فقط زود ببر

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
واي خواهرم چقد تاپیک میزنی 

فعالیتشون بالاست روزی چند بار تاپیک میزنن 😂😂😂😂 من آخرین بار یه ماه پیش زدم با استرس امروز تاپیک زدم گفتم نکنه بقیه بگن چقدر زیاد تاپیک میزنی

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

اگر روی حافظه خارجی بوده مموری رو ریکاوری کنید اگر توی حافظه داخلی بوده گوشی باید ریکاوری بشه‌.

بعضی برنامه ها هستن سطل زباله دارن یعنی با یکبار پاک شدن پاک نمیشه میرن توی سطل.

با گالری پاک کردید یا فایل منیجر؟

کاربر آقا 
باشه ناراحتیت نمیزنم الان کمکم کنید

واسه منم همه پاک شد عکسای عقدم بود با فیلماش . شوهر خالم اومد کلی اینور اونور کرد آخرش چند تا عکس بی کیفیت کوچیک مثلا ۵ تا تحویلم داد . اصلا بالا نیومد 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
رم روببرم یاگوشی رو

رمت رو ببر خیلی هم ارزون میگبرن

واییی یاد خودم افتادم اونقدررر گریه کرده بودم

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)