2777
2789
عنوان

کمکم کنید😥😥

87 بازدید | 10 پست

سلام نی نی سایتی های عزیز می خواستم ببینم خودتون یا در بین اطرافیانتون کسی هست که کارخونه تولید پلاستیک سفید و رنگی داشته باشه. ما این کار رو شروع کردیم با سه نفر شریک شدیم حدود ۳۰۰ میلیون هزینه برد ولی من از آینده ش می ترسم می گم نکنه درامد نداشته باشه لطفا اگه دیدید کسی این کار انجام داده بهم بگید خوبه یا بد اگه کمک کنید خدا خیرتون بده دوستون دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر شغلی نیاز به پشتکار و صبوری داره قطعا تا یکسال درآمد بالایی نخواهید داشت چون تازه اول راه هستید 

بعدشم توقع نداشته باشید با سیصد میلیون سرمایه ماهانه ده میلیون سود بکنید در مجموع 

سلام  اصلا نترسید  بستگی داره. ک شما مشتری پیدا کنید  مشتری پیدا کنید  خوبه ...

شوهرم خودش ویزیتوره سابقه زیادی داره همه مغازه های استان مون رو هم می شناسه علاوه بر شراکتی که داره می خواد بفروشه نمی گم شهرمون چون شوهرم شهرستان هارو هم ویزیت می کنه

یکیش دایی شوهرمه اون دوتا هم پسر دایی هاش خیلی باهم صمیمی هستیم رفت و آمد داریم

هر کاری میکنه با قرارداد و قانونی انجام بده نگه اینا فامیلن ما صمیمی هستیم چون در آخر دعوا میشه. 

شوهرم خودش ویزیتوره سابقه زیادی داره همه مغازه های استان مون رو هم می شناسه علاوه بر شراکتی که داره ...

پس نگران نباش انشاالله کارش میگیره 

شما فقط ی موقع دیدی برا کار وقت زیاد میزاره 

ببخشید غر نزنید 

بزارید تمرگزش رو کار و تولیدی باشه 

فقط حمایت کنید 

همین