2777
2789
دربرابر اینجور آدمای سبک مغز باید استقامت داشت  شما پرسیدید نمره ورودیت چند شده منم گفتم یادم ...

هاروارد  

کسب و کارخانگی بدون سرمایه 💪اگر ب دنبال کار بدون سرمایه هستی  درخواست بده🔥   کاربری دست دو نفره  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂 اینو ببریم بدیم آقای خرمدین بسته بندی‌ کنه

هنگم به خدا

تو 5 سال هم روانشناس شده هم عمومی پزشکی رو تموم کرده هم آزمون دستیاری داده 

هم هر ترنش 2 و نیم سال طول کشیده🤦🏻‍♀️😂

نور خواهی مستعد نور شو.... 
چرا ول کن نیستی؟ بیکاری؟ من مث شما الاف نیستم  من گفتم عمومی رو تموم کردم چون تمومش کردم و فقط ...

علاف درسته !خیلی بد با بقیه حرف میزنی علتش چی می‌تونه باشه!؟  چرا فکر میکنید اینجا به تو حسادت می‌کنند!!؟؟

یعنی چی به هیچ کس بیشتر از اندازه ظرفیتش بها نده ؟!مگه ما کرونومتر دستمونه که بفهمیم طرف از چه مرحله ای به بعد هار میشه آخه  
دربرابر اینجور آدمای سبک مغز باید استقامت داشت  شما پرسیدید نمره ورودیت چند شده منم گفتم یادم ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 انصافا خودت نمیترکی از خنده موقعی که داری اینا رو مینویسی؟

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما اگر خالص شوی با او صدایت میکند حتما
من نگفتم کسی بیاد دلش برام بسوزه اصلا دلیلی نداره  در ضمن من نمیدونم چرا بعضی ها دوس دارن فقط ...

وااای راست گفتن 

سم خالصه این تاپیک .دعه اخه لامصب اگ میبینی اینجا بحثای خانوادگی و زنانه میشه معنیش این نی ک دکترا و تحصیلکرده ها نمیان 

لاصب ایران  نمیذارن غیر ممکنه عمومی زیر7بشه .

عه اخه  دکتر بعد ازاین

پزشکی فقط تئوری نی ک تابستان بگیری مگه پیام نوره؟؟؟

بیمارستان داره .انترنی داره . بعد امتحان علوم پایه ترم4ب بعد کلا مقیم در بیمارستان طرف

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤

اتفاقا دوست منم تو هاروارد داره تخصص مغز و اعصاب میخونه

ازش الان پرسیدم گفت که تورو نمیشناسه 😂

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
2790
2778
2791
2779
2792