2777
2789
اخه تو دبیرستان اینا رشته پزشکی و تخصص مغز و اعصاب هست واسه همون پرسیده

نه کنجکاو شدم بدونم تقصیر من نیس که شما به هیج جا نرسیدی حتما از همون اولم تو این سایتو تو اون سایت بودی که آخرو عاقبتت شده اینی که هستی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ربطی به رمان داره خدایا مردم چقدر شرو ور به هم میبافن  من باید برای چی بیام تاپیک دروغ بزنم ...

اخه دادی دروغ میگی بچه‌جان

حرفات باهم نمیخونه

رتبت شده ۹ ولی نمیدونی چه سالی کنکور دادی😑😐

عمومیو تموم نکردی دادی مغز و اعصاب میخون😐

پرشکیه خالجان باری که نیستت

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی

هی روزگار بیکاری و نرسیدن جوانان به آرزوهاشون باعث شده بیان تو سایت حامله ها عقده هاشونو خالی کنن ☹️

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
چی میزنی ما رو الاغ فرض کردی😐😕😕😕 اول باید عمومیو بخونی بعد تخصص بعدم ادم عقب‌مونده ذهنی هم با ...

دیوونه من مث تو چیزی نمیزنم عمومی هم خوندم 

سال ۹۵ هم کنکور دادم 

شما خودت هستی دیگه نیازی نیس من بگم

نه کنجکاو شدم بدونم تقصیر من نیس که شما به هیج جا نرسیدی حتما از همون اولم تو این سایتو تو اون سایت ...

متخصص مغز اعصابمون که روانشناسه الان اینجا جیکار میکنه الاف میچرخه؟وایی تو به یه جایی رسیدی😲

الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم من به دستان خدا خیره شدم‌معجزه کرد❤
نه کنجکاو شدم بدونم تقصیر من نیس که شما به هیج جا نرسیدی حتما از همون اولم تو این سایتو تو اون سایت ...

یه عکس از کارت دانشجوییت بده البته اگه داری 🙄🙄

آخرش کدومی پزشکی یا روانشناس😐😐

روحم شاد شد استارتر 😁😁😁😁

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
والا منم نه سال پیش رفتم دانشگاه حتی شماره دانشجوییمم حفظم

دقیقا

خواهره من سال ۸۰ کنکور داده رتبه و همه چیشو میدونه

اونوقت این تومده ما رو ایسگاه کرده😂😂

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
2790
2778
2791
2779
2792