2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه باید کنار بیای عزیزم ❤

عزیزان لطفا برای عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستید.❤اخه خیلی تعریف شنیدم از دعای نی نی سایتیا😍❤من میخوام خیابونای شهرو با تو گَز کنم💔دارمش ولی ندارمش💔💔بعضی موقع ها همه چیز هست ولی به جز اونی که باید باشه🥺💔کنکور دارم امسال برام دعا کنید😍❤ کاربری هستم بدون اینکه قضاوتت کنم جوابتو میدم 🙃😍

نگران نباش بچه اس اینطوری گفته یکم که بگذره دلش پر میکشه واست 🥺

عزیزان لطفا برای عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستید.❤اخه خیلی تعریف شنیدم از دعای نی نی سایتیا😍❤من میخوام خیابونای شهرو با تو گَز کنم💔دارمش ولی ندارمش💔💔بعضی موقع ها همه چیز هست ولی به جز اونی که باید باشه🥺💔کنکور دارم امسال برام دعا کنید😍❤ کاربری هستم بدون اینکه قضاوتت کنم جوابتو میدم 🙃😍

اخی عزیزم خداکمکت کنه خدابحق حضرت زهرادلتواروم کنه چراجداشدی نمیتونستی بخاطر بچه ات تحمل کنی

خدایابحق امام زمان حاجت دل همه روبده الهی امین لطفاواسه سلامتی اقامون امام زمان یه صلوات بفرست
ی هفته شد😐

پسرا اینطورین اگه دختر بود الان پر پر میزد واست میاد یکم که بگذره میاد نگران نباش