2777
2789
عنوان

جریمه

85 بازدید | 2 پست

دوستان ی سوال داشتم من خلافی ماشین و آنلاین چک کردم فقط نوع جریمه داره و محل جریمه زده سطح شهر...درصورتی تو اون تایم من اصلا بیرون نبودم برنامه ای هست که معرفی کنید ک محل دقیق جریمه و بفهمم مثلا تو چ خیابونی بوده..‌‌‌‌‌‌‌‌‌ممنونم 

به دوربین‌های هوشمندی که معمولا در یک محل نصب می‌شوند و وظیفه اصلی آن‌ها بررسی جرایم رانندگی برای جلوگیری از تصادفات جاده‌ای است، دوربین ثبت خلافی می‌گویند. البته بعضی از دوربین‌ها هم هستند که برای ثبت خلافی به حضور افسران راهنمایی و رانندگی نیاز دارند. در نظر داشته باشید هیچ تخلفی از دید دوربین‌های راهنمایی و رانندگی پنهان نمی‌ماند؛ در صورت عدم توجه به قوانین رانندگی باید منتظر جریمه ثبت‌شده توسط دوربین باشید.

برا ماهم زده تهران در صورتی که از وقتی ماشین خریدیم اصن اونطرفا نرفتیم 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.