2777
2789
عنوان

ی سوال در مورد کابری نی نی سایت

82 بازدید | 14 پست

امکانش هست ک مثلا تاپیکام بمونه اما خودم قطع دسترسی بشم و دیگه نتونم پیام بدم؟ 

میخوام برم اما دلم واسه تاپیکام تنگ میشه

صبور ،مثل درختی که درآتش میسوزدوتوان گریختن ندارد

تاپیک هاتون حذف نمیشه فقط دسترسی به لیست تاپیک ها بسته میشه

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک هاتون حذف نمیشه فقط دسترسی به لیست تاپیک ها بسته میشه

ممنون جواب دادی گلم

میشه لطفا منو لغو کاربری 💔کنین؟ 

ممنونم😍😘😘😘

اومدم اینجا جواب تاپیک جدیدتون رو بدم

تو متن جدید نوشتی تو کشور غربی هم هر کسی میتونه انتخاب کنه دکترش مرد باشه یا زن.. تا اینجا درست! 

ولی اینکه شما کارزار راه میندازید تا امضا جمع کنید یعنی دارید سيلقتون رو تحمیل میکنید به دیگران

شما اجازه ندارید واسه دیگران تصمیم بگیرید که چی درسته یا چه چیزی درسته

واسه همینِ بهتون حمله شد

اومدم اینجا جواب تاپیک جدیدتون رو بدم تو متن جدید نوشتی تو کشور غربی هم هر کسی میتونه انتخاب کنه دک ...

خیر متن پویش اینه ک حداقل بیمارستانها این امکانو ب خانوما بدن... 

خانونی ک این پویشو راه اندازی کرده کلی دوندگی کرده و آخرش هم تمام کادر زایمانش آقا بودن... 

من تمام طول بارداریم فقط یک بار سونو گرافیستم آقا بود اما درآخرین لحظات پزشک هوشبری آقا اومد و من تمام پشت بدنم لخت بود... خیلی اذیت کننده بود واسم... امیدوارم ب عنوان همجنس خودم منو درک کنید

خیر متن پویش اینه ک حداقل بیمارستانها این امکانو ب خانوما بدن...  خانونی ک این پویشو راه انداز ...

این شخصیه مربوط به خودتونه

ولی من فکرم با شما متفاوته

اینکه شما به سلیقه ی من

من به سلایق شما احترام بذار

واسه هممون مهمه

شما واسه خودتون تلاش کنید پزشک مرد نداشته باشید

نه واسه نصف جامعه 

خواهر خودمم محجبه و معلم و از اینکه دکتر مرد نره خیلی مراقبه 

یکبار بارون زده بود از پله ها لیز خورد افتاد.شوهرش خونه نبود زنگ زدن اورژانس 

مرد بود بغلش کرد گذاشتش رو بلانکارد

یه جاهایی بودن مرد دیگه دست من و شما نیس

اون آقا سونوگرافیست به بدن شما نگاه بد نمیکنه

قسم خورده فقط طبابت کنه

ولی شما هم مثل خواهر من میتونید هر جا دکتر خانم هست برید ولی تحمیلش نکنید به بقیه 

این شخصیه مربوط به خودتونه ولی من فکرم با شما متفاوته اینکه شما به سلیقه ی من من به سلایق شما احت ...

من تحمیل نمیکنم عزیزم

فقط این پویش راه افتاده تا خانومایی ک از بیمارستان این درخواستو دارن باهشون موافقت بشه... 

دقیقا درسته اون پزشک وجدان کاری داره و هیچ نگاه بدی نداره اما حکم دین متفاوت هست و من ب اون پایبندم... 

من دقیقا برای بیماری های زنان شدید یک دکتر مرد رو ب اطرافیانم معرفی میکنم چون حاذق هستن ام مثلا پزشک هوشبری واقعا تفاوتی نداره همه مثل همن یا پرستارهای اتاق عمل یا حتی دستیارها میتونه خانوم درنظر گرفته بشه.... 

درخیلی از موارد ی پزشک مرد واسم درمان عالی انجام داده... 

این پویش فقط مختص زایمان هست... و علتشم اینه ک اون لحظه هیچ پوششی نمیتونی داشته باشی و درتوانت نیست با کسی بحث کنی یا خواهش کنی روتو بپوشونن

من تحمیل نمیکنم عزیزم فقط این پویش راه افتاده تا خانومایی ک از بیمارستان این درخواستو دارن باهشون م ...

مامان خودم متدین نماز حجاب کامل ولی تو زایمان سر برادرم دکترش مرد بود

ولی مامانمم فقط به چشم دکتر بهش نگاه کرده فکر کرده 

فقط دکتره 

جنسیتش اصلا مهم نیس

مامان خودم متدین نماز حجاب کامل ولی تو زایمان سر برادرم دکترش مرد بود ولی مامانمم فقط به چشم دکتر ب ...

خدامادرتون حفظ کنه بله درسته وقتی با اون شرایط مواجه میشیم باید نگاهمون همینطور باشه... ولی میشه پیشگیری کرد تا خانوم های دیگه دچار این شوک نشن... من روز زایمانم خیلی درد کشیدم و آخرش هم سزارین شدم توی اتاق عمل پزشک هوشبری آقا اومد وگفت روی کمرخم شو من درد و انقباض زایمان داشتم و گانی هم ک پوشیده بودم کاملا پشتش باز بود موقعی ک خم میشدم ک بتونه بی حسی رو ب کمرم تزریق کنه خجالت میکشیدم دردهم داشتم و واقعا از توان خم شدن نداشتم اون آقا سرم داد میزد ک بیشترخم شو آخرشم کارشو درست انجام نداد شکممو ک برش زدن من دردو کاملا احساس کردم و دوباره اومد منو بیهوش کرد... اینارو گفتم تا حجم ناراحتی من توی اون لحظه رو درک کنین اینکه پزشک مرد اومد روی سرم برخورد بدی با من داشت و حتی نتونست کارشو هم درست انجام بده

خدامادرتون حفظ کنه بله درسته وقتی با اون شرایط مواجه میشیم باید نگاهمون همینطور باشه... ولی میشه پیش ...

بخدا باز بر میگرده به خودت نه اون دکتر

اون باید کارشو درست انجام بده شما اون لحظه بیمارش بودین هر اتفاقی واستون میفتاد مسئولیتتون با اون آقای دکتر بود

اینکه دوست نداشتین بدنتونو ببینه این فقط مشکل شما بوده 

به این فکر کن که خدایی نکرده نه ماه بچه ات رو سالم نگه داشتی

بخاطر اینکه دگست نداشتی مرد ببینتت

بچه ات رو ناقص یا مرده بدنیا میاوردی

میتونستی خودتو ببخشی؟؟ 

بخدا باز بر میگرده به خودت نه اون دکتر اون باید کارشو درست انجام بده شما اون لحظه بیمارش بودین هر ا ...

خب ببین قطعا بحث مهارت خیلی مهمه اما واقعا پزشک هوشبری یا پرستار خانم توی بیمارستان ب اون بزرگی پیدا نمیشد؟ من ک اون لحظه هیچ حسی جز درد و خجالت نداشتم و آخرش باگریه میگفتم توروخدا بگو چیکارکنم تا زودتر بتونی آمپولو بزنی اونم منو ب طرف جلو خم میکردو فشار میداد 4 بار سرنگو از کمرم خارج کرد و دوباره زد و آخرشم درست انجامش نداد😢

ب هرحال اون شب کذایی تموم شد و فقط خاطره های سختش واسم موند تلاش میکنم برای  اگه خواستم دوباره بارداربشم برای زایمانم کادرم کاملا خانوم باشه... 

تا اذیت نشم...

خب ببین قطعا بحث مهارت خیلی مهمه اما واقعا پزشک هوشبری یا پرستار خانم توی بیمارستان ب اون بزرگی پیدا ...

این درسته

اینکه خودت تلاش کن

پزشک خصوصی خانم بگیر که کادر درمانش هم خانم باشن

چرا بیای از این همه آدم با این حجم از مخالفت روبرو بشی

مگه میشه همه رو اونجور که خودت فکر میکنی متقاعد کرد حالا درست یا غلط رو کاری نداریم

هرگز!!! نمیشه