2777
2789
عنوان

هموروئید 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 48 پست
وااای چه بد ...من خداروشکر علائم شما رو ندارم فقط چون الان کمی بزرگتر شده فقط گاهی میخاره...عملت چطو ...

رعایت کن وگرنه بدتر میشه منم اوایل سوزش و درد کمی داشت جدی نگرفتم درحد مرگ شد..

عملم جراحی بود با بیهوشی کامل برش داد بخیه زد 

آها...باید برم جراح، دکترم که چیزی ندادش

برو جراح عمومی کارش درمان ایناهاست

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

20 21 22 23 روزی یه اچ ام جی 24 دوتا اچ سی جی 25 26 اقدام 

اووووو خیلی یه که 

من ۲۷ اردیبهشت امپولم رو‌ زدم 

دوشنبه زدم 

سه شنبه 

پنجشنبه 

شنبه 

اقدام

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
اووووو خیلی یه که  من ۲۷ اردیبهشت امپولم رو‌ زدم  دوشنبه زدم  سه شنبه  پنجشن ...

نمیدونم دکتر گفت از 15 اردیبهشت که سه پریودی بود کلومیفن خوردم پنج روز 

بعدم ک این امپولا فقط دو روز پشت هم گفت اقدام

جمعه ک اچ سی جی زدم شنبه و یکشنبه گفت اقدام 

به نظرت فولی هام مناسبه؟ 

نمیدونم دکتر گفت از 15 اردیبهشت که سه پریودی بود کلومیفن خوردم پنج روز  بعدم ک این امپولا فقط ...

اره بابا ان شاءالله چند هفته ی دیگه میایم اینجا باهم دیگه خبر بارداریمون رو میدیم

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
اره بابا ان شاءالله چند هفته ی دیگه میایم اینجا باهم دیگه خبر بارداریمون رو میدیم

تو چند بود فولیکولات؟ چند تا داشتی؟ 

ان شالله باهم باردار شیم تا اخرش باهم بریم جلو

تو چند بود فولیکولات؟ چند تا داشتی؟  ان شالله باهم باردار شیم تا اخرش باهم بریم جلو

من دکترم بهم سونو نداد 

تو چند بود فولیکولات؟ چند تا داشتی؟  ان شالله باهم باردار شیم تا اخرش باهم بریم جلو

ان شاءالله وقدر خوب میشه اینحوری

اها من ک دکتر سونو واژینال انجام داد گفتی چند وقته اقدامی؟

سه سال

رعایت کن وگرنه بدتر میشه منم اوایل سوزش و درد کمی داشت جدی نگرفتم درحد مرگ شد.. عملم جراحی بود با ب ...

عملش سخته.. خونریزی تا چند روز داشتی بعد عمل؟؟

میگم عمل لیزر بهتر دردش هم کمتره

عزیزم برو توو سایت آپارات اسم دکتر شهرام منوچهری رو سرچ کن یکسری ویدئو میاره اونی که عنوانش درمان های خانگی و غیر جراحی هموروئید هست را ببین دستورات وتوصیه هاش رو رعایت کن انشاءالله خوب میشی عزیزم.اصلا هم نگران نباش