2777
2789
عنوان

هموروئید 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 48 پست
ان شاالله  منم دو ساله اقدامم نمیشه این ماه امپول زدم ولی علائمی ندارم خداکنه باردارشم

قبل از امپول قرص هم خوردی مثلاً لتروزول یا کلومیفن؟؟

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسهالم بده😲؟؟؟...یبوست بخاطر قرص اهن که میخورم بدتر از همه کم خون هم هستم نمیتونمم که نخورم😩

هموروسید

کلا اسهالی زیاد

یا یوبوست زیاد هستش که به وجود میاد

اره قرص اهن یوبس میکنه

سعی کن خوراکی های مسهلی بخوری

لیزر کنم دیگه بر نمیگرده بنظرت

اگه یبس نشی نه از زور زدن زیاد اینجوری میشی سیاهرگ ها ورم میکنن بعدم خون میاد مخرج پاره میشه بعدتر 😑

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

فیشر فکر کنم نزدیک واژن میشه این دیگه بدتره که...از عملت راضی بودی؟؟؟ تو بارداری گرفتی یا بعد زایمان ...

نه باردار نه زایمان 

یه دفعه دچار فیشر شدم هر کار میکردم خوب نمیشد دردم خیلی زیاد شده بود تو دستشویی گریه میکردم اخریا خودم فشار میدادم میزدم از درد

سه شب تا صبح از سوزش و درد خوابم نبرد رفتم دکتر عمل کرد خدا خیرش بده حالا میتونم زندگی کنم . خیلی راضیم .

یا خدا😨...الان که باردارم میشه درمان کرد راهی داره یعنی؟

نمیدونم دکترت بسته به شرایطتت باید دارو بده 

منم تو بارداری فقط یبوست داشتم بعد زایمان انگار روزی دوبار دردی بدتر از زایمان رو میکشیدم 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
اره کلومیفن خوردم امپول اچ ام جی هم چهار تا زدم بعد دوتا اچ سی جی زدم

خیلی زدی که من به دونه زدم فقط

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
نه باردار نه زایمان  یه دفعه دچار فیشر شدم هر کار میکردم خوب نمیشد دردم خیلی زیاد شده بود تو د ...

وااای چه بد ...من خداروشکر علائم شما رو ندارم فقط چون الان کمی بزرگتر شده فقط گاهی میخاره...عملت چطور با جراحی یا لیزر کردی؟؟ بعد عمل خونریزی داشتی؟

خیلی زدی که من به دونه زدم فقط

دکتر گفت ی فولیکول 16 یکی 13 داشتم اقدام کردم حالا دیگه باید صبر کنم دکتر گفت شونزده روز بعد آزمایش بده تا 10 خرداد باید صبر کنم اما هیچ علائمی ندارم 

دکتر گفت ی فولیکول 16 یکی 13 داشتم اقدام کردم حالا دیگه باید صبر کنم دکتر گفت شونزده روز بعد آزمایش ...

چندم امپول زدی؟؟؟