2777
2789
عنوان

اقدامیا

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 19 پست
ممنون از توضیحات کاملت دوست عزیز واقعیت رفتم سونو واژینال روز ۷ پریودی یه فولیکول ۱۵ میل سمت راست د ...

ممنونم قربونت عزیزم

به خدا توکل کن ان شاالله که خیره

خدایا کمکم کن تصویر پروفایلم تبدیل به واقعیت بشه..
گلم حالا ا یو آی با تعیین جنسیت هزینه ش چقد در میاد؟

اول که دکتر دارو میده بهت برای شروع سیکل آی یو ای باید از روز سوم پریودت بخوری تا روز ۱۲ حدودا و اون روز بری سونو اگه دکترت گفت فولی هات خوبن همون روز امپول ازادسازی رو میزنه و طبق نظردکترت فرداش یا پسفرداش میری برای تزریق نمونه اسپرم که ازمایشگاه از همسرت میگیره شستشو میده و بهترین اسپرم ها رو نگه میداره.به همین خاطر میگن احتمال حامله شدن رو بالامیبره چون هم اسپرم ها همه سالمن هم دکتر با اونارو دقیقا داخل رحم تزریق میکنه.

ما کرمانشاه انجام دادیم ازمایشگاه ۹۰۰ گرفت.

دکترم برای تزریقش یه مبلغ میگیره که اون بستگی به دکترت داره.

داروها هم بستگی به وضعیت خودت داره که چیا بنویسه و چقدر بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم حالا ا یو آی با تعیین جنسیت هزینه ش چقد در میاد؟

در کل اگر خواستی انجام بدی از قبل بگو به دکترت داروهای تقویتی و مکمل بده به خودت و همسرت 

باعث میشن کیفیت اسپرم و تخمک بالابره.یک ماه بخورید بعد روز اول پریودت برو برای داروهای تحریک تخمک گذاری و شروع سیکل.

من نمونه اسپرم همسرم تعداد اسپرمش نرمال بود اما لب مرز بود به دکتر گفتم داروی تقویتی بدین گفت نمیخواد.

اما بعدازشستشو تقریبا نصف میشن اسپرم ها. 

پس اگ تعداد تحرک و مورفولوژیشون بهترباشه خب خیلی عالیه.

من این سری میخوام بگم حتما دارو بده. شده دوسه ماه هم مصرف کنیم بعدبریم اشکال نداره.ولی خب تاثیرداره 

ویتامین و اینچیزا و مثلا کیوتن یا پودر اینوفولیک..

حتما باید بگی به دکترت چون خیلی ازدکترا براشون مهم نیس اونا کارخودشون انجام میدن پولشونو میگیرن.

من خودم نمیدونستم تعدادش کم میشه