2777
2789
عنوان

اقدامیا

157 بازدید | 19 پست

کیا دارن اقدام میکنن حالتون چطوره😂

من چند باری تو روزای تخمک گذاری اقدام داشتم برای پسر زایی حالا نشد

اما الان بلافاصله بعد پریودی اقدام دارم به نظرتون بده یعنی پسر نمیشه یا....

خدا یا ممنونم به خاطر همه چی    🌸🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو تاپیک لوبیا ۹۹

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

منم اقدامی هستم ماه اول

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

تگت میکنم بذار

بله عزیزم حدودا دو ماهی هست فقط روزای تخمک گذاری اقدام داشتم که نشد الان دیگه بعد پاکی همش اقدام دار ...

ان شاالله که هرچی خیره برات اتفاق بشفته.

خب اگ برات مهمه دکتر میرفتی تا دارو بده و سونو بگیره ازت که از وضعیت فولیکول هات باخبر بشی.

دکتر یه امپول هم میدن برای ازادسازی تخمک. بعد ۱۲تا۳۶ از تزریق آمپول حتما تخمک آزاد میشه. برا همین میتونی دقیقا از بعد امپول تا سه چهار روز اقدام کنی.

اگر میخوای هم میتونی با کیت تخمک گذاری روز تخمک گذاریتو تعیین کنی.

اینکه از بعد پریود اقدام کنی رو نمیدونم این دیگه خواست خداس و پنجا پنجاهه

خدایا کمکم کن تصویر پروفایلم تبدیل به واقعیت بشه..

ابته تمام چیزای که گفتم هیشکدوم صددرصدنیستن و فقط احتمالش رو میبرن بالا.

اما دو تا از دوستام با همین سونو و کیت تخمک گذاری پسر شد.یکیش بچه اولش بود.یکیشم اولی دختر بود بچه دومش بود.

تنها راهی که صددر صد هستش آی وی اف

نمیتونی ای یو ای بری؟ با تعیین جنسیت پسر

فکرکنم برات بگیره چون خودت یکبار زبیعی باردارشدی..

البته اگ خیلی برات مهمه

من الان دو ساله اقدامم هنوز نشده ماه قبل ای یو ای هم کردم نشد. حالامیخوام دوباره برم

ان شاالله مثبت بشی

دعام کن من ی لوله دارم و تنبلی تخمدان خفیف 

ان شاالله که هرچی خیره برات اتفاق بشفته. خب اگ برات مهمه دکتر میرفتی تا دارو بده و سونو بگیره ازت ک ...

ممنون از توضیحات کاملت دوست عزیز

واقعیت رفتم سونو واژینال روز ۷ پریودی یه فولیکول ۱۵ میل سمت راست داشتم

بر پسر دار شدن دیگه نتونستم برم دکتر فقط از خدا خواستم هر چی قسمتم باشه

الهی به حق پنج تن شمام باردار شی دیگه آ یو آی هم نکنی راحت مثبت شی گلم

نمیتونی ای یو ای بری؟ با تعیین جنسیت پسر فکرکنم برات بگیره چون خودت یکبار زبیعی باردارشدی.. البته ...

گلم حالا ا یو آی با تعیین جنسیت هزینه ش چقد در میاد؟