بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین من حس میکنم ی نفر تو زندگیش باشه ک خیلی هم واسش عزیزه.خ ودش انکار میکنه میگه ن ب مرگ اجیم و این حرفا ولی خب من این حسد دارم..بعد ازا نطرفم اصرار داره ک بامن باشه ..یعنی خیلی امیدواره بامن باشه الان چند ساله
مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
ادم اگر کسی رو واقعا دوست داشته باشه نسبت بهش متعهد میشه دیگه سمت کس دیگه نمیره به نظرم این ادم من ...
اوکی عزیزم .من باهاش کات کردم. ولی ذهنم دریره گاها ک پروفایل و واتساپشو چک میکنم ی دوگانگی بدی پیدا میکنم...حتی یه بار گفت فلانی ج...بوده من نمیخواستمش ولی انگار خیلی میخوادش
مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)