2789
عنوان

ممکنه

77 بازدید | 15 پست

بچه ها ممکنه ی پسری یه نفرو خیلی بخواد چند سال هم با  هم باش

ن بعد با یکی دیگه هم باشه یعنی دنبال ی نفر دیگه هم باشه ک باهاش  دوست بشه .دوست دختر قدیمیش باشه

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه.

اخه حس مینم با یه تفر چند ساله دوسته طرفم خیلی میخواد .. ولی اصرار داره ک بامن د وست شه .البته انکار میکنه ک یکی تو زندگیشه 

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
اخه حس مینم با یه تفر چند ساله دوسته طرفم خیلی میخواد .. ولی اصرار داره ک بامن د وست شه .البته انکار ...

ادم اگر کسی رو واقعا دوست داشته باشه نسبت بهش متعهد میشه

دیگه سمت کس دیگه نمیره

به نظرم این ادم مناسبی برای دوستی نیست

از همین اول داره دروغ میگه

دیش دیری دیرین ماشالا💃
راستش نفهميدم...

ببین من حس میکنم ی نفر تو زندگیش باشه ک خیلی هم واسش عزیزه.خ ودش انکار میکنه میگه ن ب مرگ اجیم و این حرفا ولی خب من این حسد دارم..بعد ازا نطرفم اصرار داره ک بامن باشه ..یعنی خیلی امیدواره بامن باشه الان چند ساله

ادم اگر کسی رو واقعا دوست داشته باشه نسبت بهش متعهد میشه دیگه سمت کس دیگه نمیره به نظرم این ادم من ...

اوکی عزیزم .من باهاش کات کردم. ولی ذهنم دریره گاها ک پروفایل و  واتساپشو چک میکنم ی دوگانگی بدی پیدا میکنم...حتی یه بار گفت فلانی ج...بوده من نمیخواستمش ولی انگار خیلی میخوادش

آره امکانش هست شوهر من ۱۳ سال عاشقم بود اما تو این ۱۳ سال با چند نفر دیگه هم بود و کلی گولم زده...ال ...

حتما عزیزم..انءشالله خدا به قلبت آرامش بده

اکثر پسرا شاید یکیو واس ازدواجم بخوان خیلیم دوسشون داشه باشن ولی دخترایه دیگرو یه کرمی میریزن،ازرو ...

حتی حاظرن به خاطر مسخره بازی غرورشونو زیرپا بزارن!!؟؟مثلا من ی توهین بد بهش کردم ولی باز اومد طرفم .اگه اونو میخواد پس من چی ام؟؟خیلی ذهنم درگیره!

حتی حاظرن به خاطر مسخره بازی غرورشونو زیرپا بزارن!!؟؟مثلا من ی توهین بد بهش کردم ولی باز اومد طرفم . ...

احساس دخترا براشون مهم نیست

شایدم اصلا اون دخترو نمیخواد اونم بازیچست

[QUOTE=191415297]احساس دخترا براشون مهم نیست شایدم اصلا اون دخترو نمیخواد اونم بازیچست[/QUOT E]

نمیدونم والا..اما ب نظر میاد ک میخادش وگرنه ت این چن سال همش پروف  و بیو عاشقانه و ست واسش نمیذاشت