2777
2789
عنوان

برای پاتختی خودم چی بپوشم؟؟؟

1525 بازدید | 17 پست

ی پیراهن بلند خریدم 

و ی شومیز و شلوار 

شومیز سفید و شلوار مشکی 

بنظرتون برای پاتختی کدوم مناسب تره؟

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیراهن

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
پاتختی چطور مراسمیه عزیزم؟چیکار میکنن؟

فردای عروسی حدود عصر يه مهموني زنونه ميگيرن، کادو هاشونو اونجا میدن

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
به نظر من پیراهن 

اخه شومیز شلوارمم خیلی شیکه و دوسش دارم

واسه لباس برون پس شومیز شلوارو بپوشم خوبه؟

راستی پیراهنم آستین بلند هم هست 

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
فردای عروسی حدود عصر يه مهموني زنونه ميگيرن، کادو هاشونو اونجا میدن

ممنونم

پاتختی چطور مراسمیه عزیزم؟چیکار میکنن؟

دوستمون جواب دادن 

آهان آخه تو کرونا مراسم برگزار میشه؟ببخشیدا میپرسم منم عروسم برای همین دوس دارم بدونم

فقط فامیلای اصلی 

اونم اگر بتونیم باغ با فضای باز پیدا کنیم 

اخه شومیز شلوارمم خیلی شیکه و دوسش دارم واسه لباس برون پس شومیز شلوارو بپوشم خوبه؟ راستی پیراهنم آ ...

خب پس اگه هم بله برون داری هم پاتختی که دیگه انتخاب سختی نیست.. یه مراسم شومیز شلوار بپوش یه مراسم پیراهن.... به نظرم پیراهن و بزار برای بله برون

عکس بزار

میخام پاشم بیارم عکس بگیرم تنبلیم میاد!!!!

خب پس اگه هم بله برون داری هم پاتختی که دیگه انتخاب سختی نیست.. یه مراسم شومیز شلوار بپوش یه مراسم پ ...

بله برون نیست 

لباس برونه عزیزم

البته مطمئن نیستم لباس برون بگیرم

واسه همین میخوام ببینم اگ فقط پاتختی باشه کدومو بپوشم

2790
2778
2791
2779
2792