سلام دختر من ۱۶ ماهه اس آلرژی داره گلم دو هفته طول میکشه تا اون شیری که دادی و آلرژی داشته از بدنش دفع بشه صبر کن یواش یواش بهتر میشه همون شیر خشک قبلی رو ادامه بده دیگه
زندگی دو روزه تمام تلاشتو بکن نذار آرزوهات بشن حسرت برات
بله.من توی چهارده ماهگیش همینکارو کردم..دقیق همین شد که شما میگی..مدفوع با دفعات زیاد بلغمی بد بو..بدون شکم درد..یا علامت بیماری.بیقراری ووبدخوابی شبانه.البته من شیر پاستوریزه رو شروع کردم براش حدود دو ماه فقط بیقراری شبانه داشت بعد دووماه خودشو نشون داد
چرا حساسیت ب پروتیین گاوی داره شیر نان اچ آ بهش میدادم بعد دوهفته پیش اومدم سرخود نان ۳بهش دادم دو ق ...
وای طفلی من از دکتر دخترم پرسیدم گفت برا اینکه ببینیم شیر به بچه میسازه یا نه هنوز حساسیت داره دو الی سه هفته باید اون شیر رو بدین به بچه و اگه آلرژی داشت بعد از حذف الرژن دو هفته زمان میبره تا علائم آلرژی کامل حذف بشه نگران نشو و شیر خشک قبلی رو ادامه بده من خودمم آلرژی دارم میدونم طفلی ها موقع دفع اینجوری و بلغم چقدر روده هاشون بهم می پیچه و درد داره گناه دارن
زندگی دو روزه تمام تلاشتو بکن نذار آرزوهات بشن حسرت برات
چرا حساسیت ب پروتیین گاوی داره شیر نان اچ آ بهش میدادم بعد دوهفته پیش اومدم سرخود نان ۳بهش دادم دو ق ...
بچه آلرژی داره شیرش رو عوض نکن اصلا دو هفته و حتی یک ماه ممکنه طول بکشه تا مطمئن بشیم از بدنش خارج شده
میخوای تست کنی ببینی آلرژی رفع شده یا نه یه ذره ماست معمولی بهش بده همون کافیه برای اینکه بفهمی
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
کوچولوی شما چند وقتشه الان؟خوب شده کامل یا نه؟من میترسم کامل خوب نشه باباشم سوپر لبنیات داره اینقدر ...
الان دو سال و پنج ماهشه بهتره شکر خدا..هنوز گاهی به گوجه حساسیت میده..سه چهار باری گوشت گاو به مقدار کم خورده..هنوز بهش شیر ندادم...ولی بستنی و لبنیات غیر شیر رو میخوره ...اتفاقا امروز بهش گفتم میدونی شیر چیه.؟؟گفت نه شیر چیه؟؟😂