2777
2789
عنوان

دفع زیاد کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 35 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی ممکنه مال شیرشه ک عوض کردم ؟

سلام دختر من ۱۶ ماهه اس آلرژی داره گلم دو هفته طول میکشه تا اون شیری که دادی و آلرژی داشته از بدنش دفع بشه صبر کن یواش یواش بهتر میشه همون شیر خشک قبلی رو ادامه بده دیگه 

زندگی دو روزه تمام تلاشتو بکن نذار آرزوهات بشن حسرت برات
یعنی ممکنه مال شیرشه ک عوض کردم ؟

بله.من توی چهارده ماهگیش همینکارو کردم..دقیق همین شد که شما میگی..مدفوع با دفعات زیاد بلغمی بد بو..بدون شکم درد..یا علامت بیماری.بیقراری ووبدخوابی شبانه.البته من شیر پاستوریزه رو شروع کردم براش حدود دو ماه فقط بیقراری شبانه داشت بعد دووماه خودشو نشون داد

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍
چرا حساسیت ب پروتیین گاوی داره شیر نان اچ آ بهش میدادم بعد دوهفته پیش اومدم سرخود نان ۳بهش دادم دو ق ...

وای طفلی من از دکتر دخترم پرسیدم گفت برا اینکه ببینیم شیر به بچه میسازه یا نه هنوز حساسیت داره دو الی سه هفته باید اون شیر رو بدین به بچه و اگه آلرژی داشت بعد از حذف الرژن دو هفته زمان میبره تا علائم آلرژی کامل حذف بشه نگران نشو و شیر خشک قبلی رو ادامه بده من خودمم آلرژی دارم میدونم طفلی ها موقع دفع اینجوری و بلغم چقدر روده هاشون بهم می پیچه و درد داره گناه دارن

وای طفلی من از دکتر دخترم پرسیدم گفت برا اینکه ببینیم شیر به بچه میسازه یا نه هنوز حساسیت داره دو ال ...

خداکنه از همین باشه اخه بعد چندماه اومدم پیش مامانم اینا میگم نکنه دور از جون کرونا باشه بدبخت بشم 

بله.من توی چهارده ماهگیش همینکارو کردم..دقیق همین شد که شما میگی..مدفوع با دفعات زیاد بلغمی بد بو..ب ...

کوچولوی شما چند وقتشه الان؟خوب شده کامل یا نه؟من میترسم کامل خوب نشه باباشم سوپر لبنیات داره اینقدر دخترکم میره در مغازه بقیه دستشون بستنیه نگاه میکنه دهنشو مزه میکنه دلم کباب میشه

خداکنه از همین باشه اخه بعد چندماه اومدم پیش مامانم اینا میگم نکنه دور از جون کرونا باشه بدبخت بشم&n ...

نه انشالله زودتر خوب میشه نگران نباش

وای طفلی من از دکتر دخترم پرسیدم گفت برا اینکه ببینیم شیر به بچه میسازه یا نه هنوز حساسیت داره دو ال ...

خیلی آرومم کردی بخدا تماااااااام بدنم داره میلرزه از ترس نگران مامان بابامم

چرا حساسیت ب پروتیین گاوی داره شیر نان اچ آ بهش میدادم بعد دوهفته پیش اومدم سرخود نان ۳بهش دادم دو ق ...

بچه آلرژی داره شیرش رو عوض نکن اصلا دو هفته و حتی یک ماه ممکنه طول بکشه تا مطمئن بشیم از بدنش خارج شده

میخوای تست کنی ببینی آلرژی رفع شده یا نه یه ذره ماست معمولی بهش بده همون کافیه برای اینکه بفهمی 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
بچه آلرژی داره شیرش رو عوض نکن اصلا دو هفته و حتی یک ماه ممکنه طول بکشه تا مطمئن بشیم از بدنش خارج ش ...

اخه شیرش گیر نمیاد داغون شدیم بعد حساسیتش بیشتر ب شیرشه انگار 

بچه آلرژی داره شیرش رو عوض نکن اصلا دو هفته و حتی یک ماه ممکنه طول بکشه تا مطمئن بشیم از بدنش خارج ش ...

بعدم پشتش سووخته وحشتناک الان رفتم چهارتا پماد خریدم دوتا دوتا ترکیب کردم 

کوچولوی شما چند وقتشه الان؟خوب شده کامل یا نه؟من میترسم کامل خوب نشه باباشم سوپر لبنیات داره اینقدر ...

الان دو سال و پنج ماهشه بهتره شکر خدا..هنوز گاهی به گوجه حساسیت میده..سه چهار باری گوشت گاو به مقدار کم خورده..هنوز بهش شیر ندادم...ولی بستنی و لبنیات غیر شیر رو میخوره ...اتفاقا امروز بهش گفتم میدونی شیر چیه.؟؟گفت نه شیر چیه؟؟😂

ان شالله خوب میشه..نگران نباشید.

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍