2777
2789
عنوان

لازانیا

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 32 پست

ببخشید رول برا چی میکنی؟! ورقه هارو توش مواد پیتزا میزاری دوباره لایه جدید میزاری اخرشم سس بشامل، من به مواد پیتزام رب نمیزنم فقط ادویه لازانیا وزردچوبه و نمک فلفل

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به جای این سسه راه حل دیگه نداری؟ میترسم خراب کنم😑

بابا چه خرابی 

شیر بریز داخل قابلمه 

بعد یه قاشق یا دو قاشق رشته سوپ بریز داخلش 

بعد نمک و فلفل 

زیر گاز رو روشن کن هم بزن

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
ببخشید رول برا چی میکنی؟! ورقه هارو توش مواد پیتزا میزاری دوباره لایه جدید میزاری اخرشم سس بشامل، من ...

ادویه لازانیا از عطاری گیرم میاد؟ 

کسی بهم گفت رول کن

بعد میگم به جای اون سسه راه حل دیگه ای نیس

درسته، دستور پخت لازانیا رو بسته ش هست، بعضی ها فرق داره نیمه اماده ست... ادویه مخصوص هم داره، من فقط تو مواد لازانیا کمی پنیر پیتزا اضافه میکنم تا انسجامش بیشتر بشه وقتی تیکه میکنم لازانیارو موادش پخش نمیشه...

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤
ادویه لازانیا از عطاری گیرم میاد؟  کسی بهم گفت رول کن بعد میگم به جای اون سسه راه حل دیگه ای ...

ادویه هاتی کارا تو همه مغازه ها هست بخصوص فروشگاههای زنجیره ای، عزیزم دستورشو تو اینترنت ببین مرحله به مرحله گداشته، اون سس بشاملم اختیاریه خیلیا بخاطر کره که چربه نمیزنن ولی خیلی راحته درست کردنش

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

بزار من دستورمو بهت بدم اینجوری خشک هم نمیشه. 

مایع رو درست کن نکته اینکه مایعش نباید کم باشه اگه میخوای اقتصادیش کنی حتما سویا قاطی گوشت چرخکرده هم بریز. ولی گوشت رو حذف نکن. فلفل دلمه و قارچ هم خوشمزه ش میکنه و اینکه پیازت یا بزرگ باشه یا دوتا باشه. 

اگه میخوای پنیر کمتری ببره مایع رو که اماده کردی خاموش کردی یه مشت پنیر بریز تو مایع و خوب مخلوط کن. 

رشته ها رو مثل رشته ماکارونی بجوشون ابکش کن و لایه لایه جدا کن تا نچسبه. 

برای سس بشامل از یه قاشق کره و سه قاشق پر ارد و نصف بطری شیر استفاده کن. اول ارد و شیر رو مخلوط کن خوب که مخلوط شد و گوله نبود بزار رو گاز و یه قاشق کره بزن و ادویه لازانیا رو بهش اضافه کن هم بزن تا غلیظ بشه. غلظتش مثل فرنی بشه. اینم بزار کنار

کف قالبت دولایه رشته بزار یه لایه گوشت و پنیر که مخلوط کردی و یه ملاقه کوچیک سس بشامل. دوباره یک لایه رشته مایع لازانیا و سس بشامل. بهتره حداقل سه لایه درست کنی یعنی قالبت کوچیک باشه ولی ارتفاع داشته باشه تا حداقل سه لایه مایع گوشتی داشته باشه. روی لایه اخر فقط پنیر بریز و دوبرابر بقیه لایه ها سس بشامل همینجوری بریز روش بزار از بغلاش بریزه تو قالب همین باعث میشه که خشک نشه و خوشمزه بشه. 

برای پنیر هم چه برای پیتزا چه لازانیا هیچوقت پنیر فله ارزون نخر. اونها چربیهاشو میگیرن پنیرش وقتی اب میشه رشته رشته میمونه اصلا چربی نداره که اب بشه و سطح روی کارت رو بگیره. بسته بندی بخر ولی نصف اندازه فله استفاده کن نتیجه بهتر میشه. 

وقتی میزاری تو فر در ظرف باید بسته باشه یا الومینیوم بپیچ روش. ۱۰ دقیقه اخر درشو بردار تا روش طلایی بشه. 

اگه بخوای توتابه بپزی بهترین روش اینه که رشته های لازانیا رو باز کنی یکم سس بشامل بکشی روی کلش و یه قاشق مایع گوشتی مخلوط با پنیر بریزی و رولش کنی. فقط اول و اخر رشته مایع نریز که خوب رول بشه. بعد رولها روبچین تو تابه یا قالبت کنار هم . آخرش روش سس بشامل و پنیر بریز بزار تو فر یا تو تابه این خیلی بهتر میشه کمتر خشک میشه خوردنش هم راحتتره

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792