2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به من دکتر تازه داده تو پریودی هات به مشکل نخوردی مثلا خونریزی یا لک بینی؟

برای مت به خاطر مو زاید داده

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
به من دکتر تازه داده تو پریودی هات به مشکل نخوردی مثلا خونریزی یا لک بینی؟ برای مت به خاطر مو زاید ...

نه من چون پریود نامنظم داشتم و میخواستم تو عقد یجورایی جلوگیری کنم از بارداری داده

قرص خوبیه

جوش نداری؟؟؟؟

پریودت منظمه؟

سیپروترون کامپاند منو بیچاره کرد

حوری که بدون خوردن قرص های دیگه هم ماهی دوبار پریود میشدم

واقعا عاصی شده بودم از دست پری های گاه و بیگاه تا اونماهی که بارار شم هم همینجوری بودم خداخدامه بعد زایمان خوب شده باشم

تیکر تولد گل دخترمه😍
سیپروترون کامپاند منو بیچاره کرد حوری که بدون خوردن قرص های دیگه هم ماهی دوبار پریود میشدم واقعا ع ...

منم افسرده شدم

قط میکنم دوبار پری میشم

نمیخورم مث سگ جوش میزنم

تاول بگو

میخورم جوش ریز میزنم اما سگ میشم و عصبی ام و همش سینه هام و دلم درد میکنه

اگه ترس از نازایی نبود که نمیخوردم

میخورم که رحمم اماده باشه بعد ازدواج اقدام کنم

سلام خوبی من که جوشهای هورمونیم رو بعد ده سال درمان کردم.قبل پریود جوش میزدم در حد ابله مرفان.الان دو ماهه حتی یدونه هم نزدم.جوشام رفته دارم یه فکری به حال لک هاشون میکنم

منم افسرده شدم قط میکنم دوبار پری میشم نمیخورم مث سگ جوش میزنم تاول بگو میخورم جوش ریز میزنم اما ...

والا گلم تاثیر نداره واسه نازایی

من بعد یکسال و نیم مصرف آمپول و قرص اونم خدا خواست و شد وگرنه تاثیر سیپروترون نبود

ازش متنفرم

اگه مشکل جلوگیری نداری از دوفاستون استفاده کن من فقط اونو قبول دارم

پریود رو مرتب میکنه و حین مصرفش هم ممکنه باردار بشی

تیکر تولد گل دخترمه😍
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز