حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️ خرّم آن روز كه پرواز كنم تا برِ دوست🍃 اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...
یادمه ی جا سوییچی بود ...دو تا لاک و دو تا رژ ...کادوی روز دختر بود شوهرم برام خرید...تنها کادویی که ازش گرفتم و ب دلم چسبید بود ...بعدش هر چی گرفت بیش تر ناراحتم کرد تا خوشحال
لایک نکنید ...ریپلای کنید ...لذتی که در ریپلای هست در لایک نیست
گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
یه دوستی دارم پارسال گفت بیا بریم بازار رفتیم بهم گفت میخوام واسه آجیم که تولدشه یه نیم ست استیل بگیرم تو انتخابش کن تول من دوسه روز قبلش بود منم انتخاب کردم بعد کادوش گرفت وسط راه داشتیم میومدیم داخل خیابون بغلم کرد و گفت تولدت مبارک و بهم داداش بهترین کادویی بود ک گرفتم خیلی سوپرایز شدم
خدایاشکرت بخاطر سلامتی خودم و خانواده و عزیرانم خدایاشکرت بابت این زندگی و شوهر خوبی که دارم 😍😘😘😘😘