2777
2789
عنوان

فقر .......

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 38 پست
صد در صد پروفسور سمیعی...  ولی دیگه واقعا هیشکی به این چیزا فکر نمیکنه..  کل فکر و ذهنشو ...

خب سحر قریشیم پولداره

پول درسته وااااااااقعا مهمه حتی میگم مهمترین چیزه ولی همه چیز نیست تو یه پولدار بیشعور رو نمیتونی تحمل کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاهای دیگه هم خودنودمش

من این متن و خیلی سال پیش  توو پیج فیسبوکم گذاشته بودم

البته خیلی بیشتر از اینهایی هست که اینجا نوشتم

حالا نمیدونم شما کجا اینو خوندی

البته چند جای دیگه هم قبلا این متن و نوشتم.البته تقریبا کاملش رو

Hiraad
صد در صد پروفسور سمیعی...  ولی دیگه واقعا هیشکی به این چیزا فکر نمیکنه..  کل فکر و ذهنشو ...

خو شما فکر میکنی درسته ؟!!

اتفاقفا من یه تاپیک چند شب پیش زدم.دقیقا راجع له همین مقوله ی پول،که همه ،همه چیو توو پول میبینن

پیشنهاد میکنم حتما بخونیش

Hiraad
من این متن و خیلی سال پیش  توو پیج فیسبوکم گذاشته بودم البته خیلی بیشتر از اینهایی هست که اینج ...

اها، سلام ، یه سوال معنی نکته گیر چیه؟ تو مکالمه بهت بگن نکته گیر؟

Kheir
اها، سلام ، یه سوال معنی نکته گیر چیه؟ تو مکالمه بهت بگن نکته گیر؟

سلام

وقت بخیر

بستگی داره

اما درکل (بیشتر) ب معنی ه ادم ریز بین،ادمی که مورو از ماست میکشه بیرون،ادمی که حواسش ب همه چی هست،معنی میده

Hiraad

کاملا قبول دارم

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.13  308       

بابا هرکی هرجوری دلش میخواد باید زندگی کنه نه اینکه مجبور باشیم کتاب بخونیم تا فرهنگمون به بقیه ثابت بشه، سریال نگاه نکنیم چون کلاس داره، با ماشین دوردور نریم چون چاقیم، تو یخچالمون خوراکیای خوشمزه نداشته باشیم عوضش کتابخونمون پر باشه چرا چون خودمونو به بقیه ثابت کنیم... باوووو هرجور عشقتونه زندگی کنید مگه چقدر عمر داریم که بخوایم بخاطر دل مردم زندگی کنیم

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد