2777
2789

تند تند شیر بده

شیرخشکم بده با سرنگ بده عادت نکنه بذار هی دسشویی کنه از بدنش دربیاد

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهش شیر بیشتر بده‌. خاکشیر درست کن خودت بخور و یک قاشق مربا خوری ابش رو با نوزاد بده. اگر نمیخوره یکم اب قند بده. با ادرار کردن زردیش کم میشه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

همون دستگاه کافیه باید چند روز بگذره تا درست بشه.فقط زیاد شیرش بده

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

فقط برای شیر دادن و تعویض بیارش بیرون کلا زیر دستگاه باشه یکی درمیون شیر خودت و شیر خشک بده زود زردیش میفته.‌هر یکساعت شیر بده

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

خودتم گرمیجات نخور

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

خانم ها پسر من بدنیا اومد زردیش ده ساعت بعد شد۶ 

دکتر گفت خیلی زیاده قبل. ۲۴ساعت از تولد اینقدر بالا رفت باید توی دستگاه باشه اما ما با رضایت خودمون بچه رو آوردیم خونه اما من چیکار کردم.

بجای آب همینجوری عرق کاسنی  و آب انار تازه می‌خوردم 

دوتا قطره آب انار به بچه ام دادم 

شیر خشت گرفتم فقط خودم خوردم به لب بچه مالیدم فقط..

بچه رو حموم میبردیم موقعی که می‌خواستیم بیاریم بیرون کل تنش عرق بهار ولرم میریختیم...

دستشویی میکرد داشتم میشتمش پشتشم لباسشو بالا میدادم میشستم ..(آخه خاله مامانم می‌گفت زردی بچه پشته بشورین می‌ره)

بچه رو روزا جلوی نور مستقیم آفتاب میداشتم...

تمام اینکارا از همه جا جستجو کردم و از مامانم و افراد قدیمی پرسیدم و انجام دادم که خداروشکر خوب شد...

زردی لذت بعد بدنیا اومدن بچه رو میگیره اما با اینکارا حتما میاد پائین...

امیدوارم براتون مفید بوده باشه

مامان دوتا فرشته آذین و آبتین❤️😘 خدایا حافظ تمام کودکان سرزمینم  و فرزندانم باش...اللهم صل علی محمد و آل محمد...

خب خدا رو شکر که داره جواب میده 

حجامت لاله گوش چند تا خراش کوچیک در حد دو سه قطره خون حتما انجام بده

بچه من امروز ۱۴ و نیم بود غروب گذاشتمش توی دستگاه فتوتراپی همون شب ساعت هشت حجامت کردیم براش تا فردا غروب

با دستگاه پزشک از طریق پیشونی دوباره تست دادیم یعنی سر جمع ۲۴ ساعت توی دستگاه فتوتراپی بود زردیش شده بود ۴ 

حجامت معرکه ست دکترش از تعجب شاخ درآورده بود گفت چی کار کردی ترنجبین که به خوردش ندادی گفتم حجامت کردم لایک نشون داد گفت آره کمی خونریزی کمک می‌کنه حتی روزی که برده بودمش و فهمیده بودیم زردیش ۱۴ و نیم هست پیشنهاد داد زودتر ختنه ش کنیم به همین دلیل 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
خب خدا رو شکر که داره جواب میده  حجامت لاله گوش چند تا خراش کوچیک در حد دو سه قطره خون حتما ان ...

حجامت خودتون کردید؟؟

حجامت خودتون کردید؟؟

نه مراکز طب سنتی انجام میدن کسایی که دکترای طب سنتی دارن یا پزشک هایی که تحقیقاتشون روی علوم سنتی هست و... انجام میدن سرچ کنید توی نت پیدا میکنین حتما

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
اگ بیاد پاینن ممکنه باز بره بالا-؟؟

اگر قشنگ بیاد پایین پوست بچه صورتی باشه احتمالش کمه که دوباره بره بالا 

ولی باز باید مراقب باشید اولین جایی که زرد میشه سفیدی چشم هاست اینجوری میتونی بفهمی که بچه داره دوباره زرد میشه 

شکمش هم همینطور میتونی از رنگ پوست شکمش زود بفهمی ولی خب نظر دادن در مورد اینکه واقعا احتمال برگشت زردی وجود داره یا نداره توی هر بچه ای متفاوته چون گروه های خونی متفاوته بعصی بچه ها ترخیص میشن ولی باز بیلی روبین می‌ره بالا