2777
2789
عنوان

اخبارجدیدقتل

736 بازدید | 78 پست

اونایی که تاپیک قبل اومدین گفتین بابک خرمدین فلان و بیسارکرده و معلوم نیست چیکارکرده که مادروپدرش راضی به مرگش شدن

اخبارجدیدرو دیدین 

به قتل دخترودامادشم اعتراف کرده 

چه جوری میشه که پدرومادربچه خودشوناتیکه تیکه کنن

دوکلمه ای که مقدس هستند،مقدس ترین چیزهادریک لحظه تبدیل به نفرت انگیزترین چیزهامیشن!!!!

حقیقتامسیردنیا خیلی داره خطرناک وگنگ میشه!!!

حالاباز یه عده میان میگین به ماچه و مگه این اولیشه نه منظورمن اینانیست،ولی این بی توجهی و به ماچه گفتنامون باعث شده هربلایی سرمون بیاد 

اسمشم میذارید سرمون تولاک خودمونه ؟؟؟؟

فقط میشه گفت دیگه تف به این دنیا 

واسه اون کاربری که اسمش سمانه بودو توتاپیک من آخرین نفردهنشوبازکردو طرزفکر احمقانشم بیرون ریخت متاسفم...

همسرمردی زحمتکش

اخبار جديدت الان بايد اين ميبود كه عسل بديعي رو هم اينا كشتنن

اين خبرت مال ظهره جديد نيست🙄

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگه جای دیگه دنیا بود هم همینقدر واکنش نشون می‌دادید؟! 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

بسه دیگه انقدر این خبرو تکرار نکنین از دیشب اعصاب و روانم به هم ریخته به خدا

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

اخبار جديدت الان بايد اين ميبود كه عسل بديعي رو هم اينا كشتنن اين خبرت مال ظهره جديد نيست🙄

صبح

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

این اخبار نشون داد که ممکن خیلی آدم های روانی و مریض با ظاهر معمولی کنار ما باشند.‌

و تذکری برای خانم ها و دخترای جوان که به هر کسی اطمینان نکنن.‌و هر جایی نرن.‌

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.