2777
2789
عنوان

اروم یا شیطون ؟!

314 بازدید | 17 پست

دوستای گلم میخام نظر بدین در مورده خودم 

راسش من خیلی شیطون بودم میگفتم ، میخندیدم برامم فرق نداشت تو خیابون باشم یا خونه ، کارای بچگونه انجام میدادم مثل همین زدن زنگ دره خونه و فرار کردن ، مردم ازاری ، مسخره کرده و .. خوش بودم برای خودم ولی تازگیا حس میکنم سنگین تر شدم بقول خودمون خانوم تر شدم یعنی اگ پسری از کنارم رد میشد حتی اگ کاری به کارم نداشت باز من بهش تیکه مینداختم ولی الان حتی نگا کسی برام مهم نیس چیزی ام بگه حتی سرمو خم نمیکنم ک کی بود و چی گفت 

هستین بقیشم بگم ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باز من قبلا اروم بودم الان شیطون شدم دلم میخواد یه پسر گیربندازم تا میتونم اذیتش کنم خیلی کیف داره  

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸

راستش نمیدونم رفتار و اخلاقی ک قبلا داشتم خوبه یا الانی ک هستم ، میگن دختر باید شیطون باش و شیطونی کنه ، براش خوش بگذره و فلان بعضیا هم میگن باید خانوم باش 

سنگین و متین 

چند سالته ؟

کم کم که بزرگتر میشی ساکت تر میشی من که اینجوریم هی فکر میکنم عاقل تر میشم ولی بازم عاقل نیستم

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
راستش نمیدونم رفتار و اخلاقی ک قبلا داشتم خوبه یا الانی ک هستم ، میگن دختر باید شیطون باش و شیطونی ک ...

خب تو که میخای بر اساس چیزی که مردم جامعه دوس دارن رفتار کنی ،پس ببین اوناها چه جوری دوس دارن ،به سازه همشون برقص 

😂😂

مخصوصا خشنم باشه بیشتر عصبانی شه خخخ

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
۱۹  اهوم

اوکیه بخاطره همین سن هس

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

میدونین من کسی بودم ک خنده از رو لباش نمیره کنار هرکی ممو میبینه مثلا میگ فلانی خوش بحالتاا همش در حال خندیدنی ، چه جوری بهتون بگم خیلییی خیلیی شیطون بودم جوری ک حتی به لباسای لشی و جلف و این چیزام علاقه پیدا کرده بودم ولی میدونین این روزا فرق کردم خودمم دارم احساس میکنم فرق کردنمو لباسام سادن در حالی ک شیکن منی ک عاشق لباسای لشی بودم الان متنفرم نمخام به کسی توهین کنماا ن هر کسی یه سلیقه ای داره ولی من قبلنا هرچقدر مچ پام بیشتر دیده میشد خوشم میومد ولی الان مچ پام ک معلوم میشه بدم میاد چه جوری بگم اخه