2777
2789

سلام ی قسمت از اهنگیو میخونیم و بقیه ادامشو میگن و ادامه ماجرا

چپ راس یکی جلو بیا گردنتو بچرخون دستات بیاد پایینو اق دایی رو برقصون

الان اون وسط یکی پیدا میشه میگه امشو شوشع نمیدونم چی چی لونه 😂😂😂 خب بقیرم شما بگین  ببینم ک زرنگتره

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو این فازا گوش نمیدم . فقط: ای مادرم ایران زمین .. آغاز تو پایان تویی.................

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
دارم و ندارم یه بوعه پیره

ی اه غلیظو رو سینم گزاشتی عزیزم کجایی دقیقا کجایی😂بلد نبودم ادامه اهنگتو

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴
من تو این فازا گوش نمیدم . فقط: ای مادرم ایران زمین .. آغاز تو پایان تویی.................

ای ایران ای مرز پرگهر ای خاک از،سر چشمه هنر😂😂

به سرم زده قیدتو بزنم امشب...

به تو از دور سلام ،به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام!😢♡ به تو از دور سلام ، به حسین از طرف وصله یِ ناجور سلام😔! به تو دلبسته شدم!! به شبایِ جمعه کربلا وابسته شدم ...  به تو دلبسته شدم !!به خدا من از همه به غیر تو خسته شدم 😢حسین اقام ♡همه میرن تو میمونی برام ...☆              شنیدم پنجره فولادت کربلا میده♡ سلام زندگی ،سلام عشق من؛ الاسلام علیک حجت بن الحسن...♡                                                                                                                     ♡الهی و ربی من لی غیرک؟!♡ (ای مبعود من!،مگه من جز شما چه کسی رو دارم!؟♡)در کدامین نخلستان هستی با دلدار خود بـه راز و نیاز نشسته اي؟در کدامین چاه سر فرو برده و راز دل می گشایی؟کاش می‌دانستیم بیت الاحزانت را کجا برپا کرده اي! یا امام زمان(عج)☆♡
ای ایران ای مرز پرگهر ای خاک از،سر چشمه هنر😂😂

گل سرخ لبای تو یه دمنوشع و آروم می‌کنه ..‌🔪

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
دارم و ندارم یه بوعه پیره

ای خدا نکِنَه هرگز بَمیرَ😂

گروه زرد  امروز یکشنبه ۹۹/۱۲/۱۷  قد ۱۶۳ ،،،وزن اولیه ۸۱ ،،،وزن هدف ۶۶ ،،،وزن فعلی ۸۱    هرچیز که در جستن آنی ،آنی... از تو فقط یکی تو دنیا هست پس سعی کن همیشه بهترین باشی

ازدر بره بیرون از پنجره میاد تو بگو آژانس برنامه کنسل بیاد زود

ادامه اهنگ اسی😂

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
متاسفانه خودم ز نعمت داشتن پدر محرومم

فوت کردن برا شمام؟؟منم پدرم تازه فوت کرده

ازدر بره بیرون از پنجره میاد تو بگو آژانس برنامه کنسل بیاد زود ادامه اهنگ اسی😂

نرو سمیه علف میزنی سمیههه اور نزنی😂😂

نرو سمیه علف میزنی سمیههه اور نزنی😂😂

ای توروحت تو بابا چقد هیکلت خوبه تو بابا 😂😂😂

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
ازدر بره بیرون از پنجره میاد تو بگو آژانس برنامه کنسل بیاد زود ادامه اهنگ اسی😂

نرو سمیه چه بدنی داری سمیه علف میزنی سمیه🤣🤣🤣🤣