میریم_۳۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/13 تعداد پست: 246 عنوان اوییییی خدا+عکس 247 بازدید | 13 پست رفتم قیمت فر توکار بگیرم بخرم بوش مد نظرم بود از سایت می خواستم قیمتارو ببینم شاید از سایت بخرم رفتم تو این سایت ببین فقط قیمتارو 1400/02/30 | 00:05 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khorshidart عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 2096 یا خدا نیاز نیست دیگه نخر چند ماه دیگه تابستونه هوام به شدت گرم غذارو بیرون بزاری درست میشه
tataarchitect2 عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 3628 مارکای خوب و ارزونترم هستداتیس خوبه😊 وه پاکی "شهلیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا" وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوهیشک و دایهسه گیسِ خوهیشکو دایه مان جورِ سوره و آیهسه "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"
تنبل_خفته عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 1701 مگ این فرا ک ۲ملیون هست کار را بنداز نیست حتما باید بوش موش باشه😐😑برو خدارو شکر کن که اونقدری داری که بخای فر بخریمن لنگ اینم چطور پولامو جم کنم سرویس غذا خوری بگیرم😅
maggi عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 33486 من رفتم بوش بخرم نهایت ۷ تومن بوداخوان خریدم فک کنم ۱۴۰۰چهار سال پیش! تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
میریم_۳۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/13 تعداد پست: 246 مارکای خوب و ارزونترم هست داتیس خوبه😊 آره داتیس مدل ۶۹۰ هم پیدا کردم ۱۴ میلیون ولی گشتم همه جا گفتن بوش بگیریم خیلی خوبه
میریم_۳۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/13 تعداد پست: 246 مگ این فرا ک ۲ملیون هست کار را بنداز نیست حتما باید بوش موش باشه😐😑 برو خدارو شکر کن که اونقدری دا ... میخوام یه چیز با کیفیت بخرم من اخوان داشتم دوسال پیش خریدم فک کنم دومیلیونی بود ولی هفته پیش خراب شده از قبل هم خوب کار نمی کرد
tataarchitect2 عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 3628 آره داتیس مدل ۶۹۰ هم پیدا کردم ۱۴ میلیون ولی گشتم همه جا گفتن بوش بگیریم خیلی خوبه خب بوش که قطعا عالیه ولی قیمتش اصلا منطقی نیستداتیس کیفیتش عالیه❤ وه پاکی "شهلیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا" وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوهیشک و دایهسه گیسِ خوهیشکو دایه مان جورِ سوره و آیهسه "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"