2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مارکای خوب و ارزونترم هست

داتیس خوبه😊

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"

من رفتم بوش بخرم نهایت ۷ تومن بود

اخوان خریدم فک کنم ۱۴۰۰

چهار سال پیش!

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
مگ این فرا ک ۲ملیون هست کار را بنداز نیست حتما باید بوش موش باشه😐😑 برو خدارو شکر کن که اونقدری دا ...

میخوام یه چیز با کیفیت بخرم من اخوان داشتم دوسال پیش خریدم فک کنم دومیلیونی بود ولی هفته پیش خراب شده از قبل هم خوب کار نمی کرد

آره داتیس مدل ۶۹۰ هم پیدا کردم ۱۴ میلیون ولی گشتم همه جا گفتن بوش بگیریم خیلی خوبه

خب بوش که قطعا عالیه 

ولی قیمتش اصلا منطقی نیست

داتیس کیفیتش عالیه❤

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"