2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 74124 بازدید | 1686 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام. استارتر  .ببخشید یه سوال.من مدارک تحویل گزینش دادم.کارشناسی ام.چقدر طول میکشه دعوت کنن مصاحبه عقیدتی .حتما گزینش انجام میشه به نطرت؟ امکان داره اموزش شروع بشه بعدا گزینش بشه. ممنون میشم پاسخ بدید

سلام استارتر ببخشید من نفر اول شدم تو ازمون بهورزی تو مصاحبه ام اول شدم ولی چون مدت کوتاهی ۶ ماه از روستا رفته بودم با اینکه زمان مصاحبه و بقیه مراحل من دیگه تو روستا بودم حذفم کردن گفتن دو بار اومدیم تحقیق گفتن ازونجا رفتید،ما هم از استانداری شکایت کردیم اومدن تحقیق و واقعا پیش هر کس رفته بودن قسم خورده بودن که ما خونمون تو روستاس مطمئن بودیم که جواب تحقیق مثبت بوده  ولی با این حال بعد مدتی استانداری گفت که علوم پزشکی قبول نکرده گفته دیگه مهلتش گذشته وما یه نفر دیگه  رو قبول کردیم وخلاصه حق ما پایمال شد.با اینکه روستای ابا اجدادی ما بود با اینکه ما فقط ۶ ماه از اونجا رفته بودیم وزمان ازمون برگشته بودیم حالا کجا میتونیم شکایت کنیم,؟ما شنیدیم که حتی اگه کسی حکم استخدامش هم بیاد ولی معلوم بشه حقش نبوده وحق کس دیگه ای بوده برکنار میشه حالا چطوره کع هنوز کلاسا هم شروع نشده به ما میگن تموم شده وقتش وکاری نمیشه کرد با اینکه در تحقیق استانداری ما مطمئنیم که همه مردم گفته بودن ساکن اینجان وحقشون ضایع شده

من متاهلم و دیپلم دارم سنم۲۸ سال و۷ ماهه اس مسئول ثبت نام بهم گفت بالای سن ۲۸ مشمول نیست 

اما قبلش ازم پرسید سایت رو مطالعه کردی گفتم نه 

الان سایت رو نگاه کردم نوشته بخاطر طرح جوانی جمعیت متاهلا تا ۳۱ سال سن می تونن 

خانم دروغ گو بهم گفت باید دوتا بچه داشته باشی والا تو سایتش حرفی از تعداد بچه زده نشده

به نظرتون چیکار کنم نمی خوام بهورزی رو از دست بدم؟

سلام اگه منظورتون از ساعت زمان برگزاریههرروز از ساعت ۸ یا ۸.۳۰ بسته به جا تا ۲ اینا جز جمعه و تعطیلا ...

میشه لطفا در مورد تعهد کتبی هم بگین که همون بدو شروع کلاسها محضری ميگيرن یا بعد پایان کلاسا

من متاهلم و دیپلم دارم سنم۲۸ سال و۷ ماهه اس مسئول ثبت نام بهم گفت بالای سن ۲۸ مشمول نیست اما قبلش از ...

عزیزم در اصل 26 ساله ولی و سقفش تا 28 ساله یعنی به ازای هر بچه یسال و نهایت تا 28 و دو بچه هام 2سالش فقط حساب میشه و در هر حتی تعداد بچه ها  نباید از 28 تجاوز کنه

نمیدونم منظورمو فهمیدین یا نه! 

سلام ببخشید میخواستم بپرسم الان من دیروز رفتم گزینش بهورزی . ولی میخوام انصراف بدم چجوری میتونم انصراف بدم .؟چون من عقد کردم قراره چند ماه دیگه ازدواج کنم همسرم تو یه شهر دیگه هست و میگه من توی شهر شما نمیام زندگی نمیکنم .اگه شرایط انتقالی داره من مشکلی ندارم اما اگ انتقالی نداره من نمیام اونجا زندگی نمیکنم

من بهورز بودم ولی نی نیم دنیا اومد دیگه نرفتم 🤗حیف یکم ناراحتم کاش مرخصی میگرفتم همسرمو راضی میکردم ...

عزیزم شما که بهورزی رو ادامه ندادین جریمه چقدر دادین 

دیپلم بودن یا کارشناس

عزیزم شما که بهورزی رو ادامه ندادین جریمه چقدر دادین دیپلم بودن یا کارشناس

من از طریق دیپلم رفتم چیزی جریمه ندادم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫