2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 74178 بازدید | 1686 پست
من بخاطر مشکل مالی که داشتم بخاطر اون نتونستم رشته‌ای که قبول شدم و علاقه داشتمم تو دانشگاه خوب برم ...

ببخشید موفق شدید رشته مورد علاقتون در کنارش بخونید؟واینکه راهی برای دور زدن جریمه اش نیست؟چون با این حساب میگم باید برم توی اینکار ببینم چطوره میتونم تحمل کنم یا نه چون من سقف سنیم برا بهورزی داره میگذره وشاید دور بعد دیگه نتونم شرکت کنم از طرف دیگه گزینه مطمئنی ندارم که بگم اونو صد در صد قبولم میگم اینو برم اگه نتونستم باهاش کنار بیام بعد ازش خارج شم.یا اگه راهی باشه از جریمه خلاص شم.چون فک کنم خیلی زیاد باشه جوری که شما گفتین ۲۰۰ میلیون فقط برا دوره اس.پس اگه دو سال بریم سرکار باید یک میلیارد بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید موفق شدید رشته مورد علاقتون در کنارش بخونید؟واینکه راهی برای دور زدن جریمه اش نیست؟چون با این ...

نه جریمش اینطوریه که فقط هزینه هایی که تو دوره براتون کردن به ازای اون باید تعهد بدید مثلا ۱۵ سال کار کنید بعد شروع به کار دیگه شما کار میکنید و پول میگیرید ربطی نداره و هرچقدر از اون تعهدتون بگذرونید به همون نسبت از جریمتون کم میشه 

مثلاً جریمه دویست میلیونه بعد شما پنج سال خدمت کردید و تعهدتون پونزده ساله میخواید انصراف بدید حالا شما یک سوم تعهد گذروندید یک سوم جریمه کم میشه و شما حدود ۱۳۵ باید جریمه بدید و هرچقدر بیشتر بگذره به همون نسبت کمتر میشه 

راه دو زدن از لحاظ قانونی نه 

غیر قانونی من موردی ندیدم انصراف بده زمان تعهد و ازش جریمه نگیرن ولی خب ایرانه نمبشه چیزی رو قطعی گفت 

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
برای مصاحبه احکام و  تقویم و رویداد مهم همسوال میپرسن لازمه که بلد باشم ممنون میشم راهنماییم کن ...

برا مصاحبه تخصصی نه فقط سوالات شخصی و شخصیتی و توجه به ظاهر و رفتار و اطلاعات بهداشتی و بیماری

برا مرحله بعدترش که گزینشه سوالات عقیدتی سیاسی و شرعی و احکام 

نه جریمش اینطوریه که فقط هزینه هایی که تو دوره براتون کردن به ازای اون باید تعهد بدید مثلا ۱۵ سال کا ...

درسته خیلی ممنون پس خوبه خیلی هم سخت نیست.فک کردم کلا جریمه اش هر سال اضافه تر میشه چون حقوق بیشتری گرفتیم.چون از یکی شنیدم هر چی هم حقوق بهتون بدن پس میگیرن.خب خدا روشکر یه لحظه احساس کردم زنجیر میشم تا ابد.باز میشه اگه پشیمون شدم اینو یک کاریش کنم.بازم ممنون🙏

درسته خیلی ممنون پس خوبه خیلی هم سخت نیست.فک کردم کلا جریمه اش هر سال اضافه تر میشه چون حقوق بیشتری ...

خواهش میکنم 

اره قانونش اینطوریه متن تعهدنامه رو هم بخونید متوجه منظورم میشید اینا همین موارد توش قید شده 

امتحانش اگه با دیپلم بدید فقط سه درس دینی زبان و ادبیات دبیرستان درحد تستای متوسط ه ولی با رشته های ...

سلام. منم‌ با مدرک دیپلم شرکت کردم تو بخشنامه منابع فقط این سه مورد رو نوشتن ولی کسایی ک سال های قبل شرکت کرده بودن گفتن‌ اطلاعات عمومی و سیاسی اجتماعی هم‌جزو سوالاته. حالا من موندم ک اونارو هم بخونم یا نه☹️

سلام. منم‌ با مدرک دیپلم شرکت کردم تو بخشنامه منابع فقط این سه مورد رو نوشتن ولی کسایی ک سال های قبل ...

سلام چطور با مدرک دیپلم ثبت نام کردین؟

میشه شرایطشو بگین؟کی هست ثبت نامش و اینکه سقف سنیش چنده؟

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )

استارتر حتما باید ساکن روستا باشی که بتونی شرکت کنی؟

من شهرستان بومی خودم زندگی نمیکنم ،میشه برای شهری که دارم زندگی میکنم ثبت نام کنم؟

دیپلم تجربی دارم و لیسانس علوم تربیتی و ۲۷ سالمه

کلا راهنماییم میکنی باید چکار کنم و کی هست ثبتنامش؟

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
سلام. منم‌ با مدرک دیپلم شرکت کردم تو بخشنامه منابع فقط این سه مورد رو نوشتن ولی کسایی ک سال های قبل ...

قبلا بیشتر تخطی میکردن ازش سوال میدادن از اون چندتا ولی الان خیلی کمتر پیش میاد اینطوری شه اگه هم سوال بدن درحد یکی دوتا سوال اینا واسه خودشون بخش مجزا ندارن اگه وقت اضافه اوردید اون بخش هم مرور کنید

استارتر حتما باید ساکن روستا باشی که بتونی شرکت کنی؟ من شهرستان بومی خودم زندگی نمیکنم ،میشه برای ش ...

آره مگر شرایط خاص که یکیش باید لیسانس مرتبط داشته باشید(پرستاری مامایی بهداشت عمومی برا خانما)

دومیش اینه اون روستا کسی ثبت نام نکنه اصلا(که برا خانما خیلی خیلی بعیده کسی پیدا نشه بعد با پارتی شما با شورا و شبکه و.. اشنا باشید امضا بدن و تایید کنن که ساکنید و فلان بتونید امتحان بدید که زیاد روش حساب نکنید داشتیم یکی دونفر ولی خیلی احتمالش کمه) 

البته قبلا چون لیسانس غیرمرتبط داشتید اصلا به اینجا نمی‌کشید و رد میشدید ولی الان تعهد میده فرد که لیسانسم محسوب نمیشه و با دیپلم آزمون میده 

شرایط سنیشم چون شما همین جمله بالایی که گفتم شامل میشید دیولم محسوب میشید و تا ۲۶ رنج سنی مجازتون میشه مگر متاهل باشید یا بچه داشته باشید که با اونا تهش برسه ۲۸ و یا سهمیه شهید یا جانبازی و.. داشته باشید که باعث شه براتون محدودیت سنی حذف شه یا پنج سال اضافه شه یا .. 

اگهی استخدامش بصورت استانیه و دانشگاه علوم پزشکی که زیر مجموعه اونید اگهی میده جدا برا خودش و تو سایت خودش و توسط بهورزای خانه بهداشت هم به مردم محلشون اطلاع داده میشه و.. 

سلام من ترم ۵ روانشناسی و دیپلم تجربی با معدل بالا دارم.روستامون آگهی استخدام زده ولی نمیدونم میتونم شرکت کنم یا نه؟

الان اگه بهورزی رو بالفرض قبول بشم روانشناسی رو نمیتونم ادامه بدم ارشد بگیرم؟

در خیالم خیالی جز خیال تو پرسه نمی زند خیالِ نابِ من!🌸😍