2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 74176 بازدید | 1686 پست
چ سختیایی داره؟

مسولیت و شرح وطایفش خیلی زیاد و گستردس مخصوصا اگه جمعیت زیاد باشه فشار میاد 

پیشرفت شغلی نداره

حقوقشم که کارمندی عادیه 

مردم روستا هم ازت انتظارات مختلفی دارن

جایگاه شغلیشم کارمند معمولی بدون پیشرفته پرستیژ انچنانی تو سیستم بهداشتی نداره گرچه مردم روستا خیلی بهت احترام میذارن

تعهد خدمت و سکونت هم که داری(باز سکونت زیاد اجرا نمیشه)

و..

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان عزیز لطفاً درخواست من رو هم قبول کنید منم مصاحبه بهورزی دادم منتظر جوابم

چشم

مصاحبه رو رفتم گفتن این روزا میان تحقیقات بعدم ک جواب بیاد میگن بیا گزینش الان حدودا پنج ماهه درگیر ...

سلام وقت بخیر ببخشید میشه بگین برای آزمون چیا خونده بودین؟کدوم درس ها و ...؟

اره از لحاظ کاری و محل خدمت اینا درسته فشار کاریشم زیاده منم همیشه به بقیه توصیه میکنم راه بهتری دار ...

ببخشید با این حرفای شما دارم سرد میشم با اینکه مصاحبه واینا رو همه خوب دادم  واحتمال میدم قبول شم ولی دیگه مثل اولا براش هیجان ندارم خیلی دودل شدم.به نظرتون اگه اینو قبول شدم برا آزمون بانک هم در کنار این بخونم؟نظرتون در مورد کارمند بانک چیه؟واینکه رشتم غیر مرتبطه با رشته غیر. مرتبط هم میشه برا بانک شرکت کرد؟

ببخشید با این حرفای شما دارم سرد میشم با اینکه مصاحبه واینا رو همه خوب دادم  واحتمال میدم قبول ...

نگاه کنید بانک کلا یه لول دیگه‌ایه اصلا قابل مقایسه نیستن خیلی بهتره اون از لحاظ مزایا و پرستیژ و پیشرفت شغلی و دامنه وظایف کمتر و..

فقط یه بدی داره اون یکم مشغله شغلی و استرسش بیشتره اونم چون اشتباه کنی از جیب خودت میره وگرنه اینم مشغله ها و انتظاراتش زیاده 

مدرکتون دیپلم نبود مگه؟

بانک کلا رقابت توش بالاس اینا

اینکه همزمان بخونید تو دوره برا آزمون بانک و.. هم سخته هم اینکه قبول بشید اینو بخواید انصراف بدید حالا چه وسط دوره باشه چه آخرش چه سرکار برید هرچقدر هزینه براتون کرده باشن از هزینه مربی تا کمک هزینه و پول لباس و هزینه آب و برق و هزارچی کامل ازتون میگیرن که برا یه دوره کامل حدود ۲۰۰ تومنه 

اگه سرکار برید و وسطش بخواید انصراف بدید به همون نسبتی ک از طول تعهد خدمتون گذشته جریمتون کم میشه بقیشو باید بدید 

درکل من واقع ببینانه میگم چیز اونقدر بدی هم نیست کارمند عادیه تو روستا هم مردم احترام میذارن ولی حقوقش همونقدره ک گفتم و جای پیشرفتشم خیلی کمه 

مثلا هر صدتا بهورز شاید سه چهارتاش با پارتی یا مسائل دیگه تونسته باشن جای دیگه رفته باشن 

باز با چند بهورز صحبت کنید کامل تره میشه دیدگاهتون چون به همه چی بستگی داره انتظاراتتون از خودتون انتظارات مالی از شغل و..

نگاه کنید بانک کلا یه لول دیگه‌ایه اصلا قابل مقایسه نیستن خیلی بهتره اون از لحاظ مزایا و پرستیژ و پی ...

مرسی از پاسخ های همیشه کاملتون.نه من با لیسانس ثبت نام کردم اما لیسانسم غیر مرتبط بود وفقط دیپلمم رو پذیرفتن.اما واقعیتش من هم آدم بلند پروازی هستم هم قانع نیستم زیاد.اولش که ثبت نام کردم به این فکر کردم که کار راحتی هست برا خانما.ولی الان میبینم خیلی هم راحت نیست.ساعت کاریش هم مثل بقیه جاهاست تقریبا.دیگه با خودم میگم حالا که قراره هر روز برم سر کار ومثل معلمی هم خب تعطیلات خوبی نداره.پس شغلی برم که بیارزه به هر صبح از خواب بیدار شدنش ووقت گیر بودنش.به بانک فکر میکنم تقریبا آشنا هم دارم ولی رشتم مرتبط نیست به نظرتون با رشته غیر مرتبط میشه ازمونش رو شرکت کرد؟

مرسی از پاسخ های همیشه کاملتون.نه من با لیسانس ثبت نام کردم اما لیسانسم غیر مرتبط بود وفقط دیپلمم رو ...

من بخاطر مشکل مالی که داشتم بخاطر اون نتونستم رشته‌ای که قبول شدم و علاقه داشتمم تو دانشگاه خوب برم مجبور شدم اینجا بیام سوابق تحصیلی و مدارسی که درس خوندمم خوب بود واسه همین قبول کردن اینجا از اولشم راهی بود که درامدی پیدا کنم که خرج تحصیلم در بیاد و به علاقم برسم بعدشم آره جریمشو بدم و به قول معروف از این فرار کنم ولی خب این رشته و این گرایش اصلا علاقه من نیست با اینکه دیپلم تجربی بودم و.. واسه همین اون مباحث گفتم به نظر منم شما شخصیت خودتون در نظر بگیرید اگه مناسبتونه و بهش علاقه دارید و حقوق و.. و پیشرفت نداشتن توش براتون مناسبه انتخابش کنید(البته داشتیم چند موردی حتی قبولی پزشکی و یا پستای کارشناسی شبکه و مراکز و.. اما استثنان خیلی سخته و گیرم زیاد داره و..) بعد تصمیم بگیرید مهمترین چیز اینه که ده سال دیگه نظرتون در مورد انتخاب امروزتون چی خواهد بود و آیا ازش راضی خواهید بود یا نه چه لحاظ اینکه یه موقعیت شغلی از دست دادید چه از لحاظ اینکه پشیمون شید از شغلش 

حقوقشو نمیدونم گفتم یا نه کسی الان بدو شروع کارش نزدیک ۹ تا ح نیم میگیره چون مدرک کاردانی میدن بعد دوره و.. باز بسته به چیزای دیگه هم داره ولی همین طرفاس 

غیرمرتبط مثلا بستگی به رشتتون داره بعضی پستا تو شعب مرکزی حتی مشاور حقوقی هم میگیرن یا غیره

بهترین روش برا فهمیدنش اینه دفتر استخدام یه بانک دانلود کنید بعد ردیفای شغلی رو نوشته توش و نوشته از چه رشته هایی پذیرش دارن ولی درکل رقابت بالاس و بحث سهمیه هم هس و پارتی هم ک گفتید دارید 

نمونه سوالات بهورزی رو کسی داره؟ 

نمونه سوالات و توضیحات دیپلم و کاردان و کارشناس مرتبط👇

دیپلم 

https://t.me/BehvarziGp/86636

کاردان و کارشناس مرتبط

https://t.me/BehvarziGp/86807